2777
2789
عنوان

جاریم

232 بازدید | 21 پست

و مادرشوهرم اینا میشینن پشت سر من غیبت میکنن ک اره چی پوشیده بود کی رفت کی اومد چون بعدا از حرفا و تیکه هاشون معلومه ،

اما نمیان همو لو بدن ک اره جاری مثلا پشت سرت اینو گفت اونو گفت اما اگه ی بار جاریم بدقولی کنه یا ی حرکت بدی بکنه من برم بگم ک ازش ناراحت شدم فورا میرن بهش میگن 

چطور اون میتونه بی دلیل پشت سر من بحرفه ، ن کسی میاد بهم میگه ن من حق دارم حرفی بزنم اما اگه من بجا ابراز ناراحتی کنم اون میاد طلبکارمیشه 

چرا؟چیکارکنم 

یا خیلی راحت مادرشوهرم میگه اره برادرشوهر یا خواهرشوهر گفت پرنسس (اسم من) مثلا باید بره برات خرید کنه یا چرا دیر میاد خونت این حرفا 

بعد من اگه بگم اره اونا ک از مشغله من خبر ندارن من ک بابت رفت امدم نباید جواب برم و این حرفا یا خود مادرشوهرم فورا ازشون طرفداری میکنه جواب میده ،، یا فورا میره بهشون میگه و اونا یا تیکه میندازن یا میان مستقیم میگن 

چطور خود اونا اول حرف زدن واسم بعد من حق ندارم جواب بدم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدشم انقدرررر خودتو مشغول کن و بالا بکش کهههه اصلا حرفاشون روت تاثیر نداشته باشه به درررک هرچی میگن شخصیت خودشونو نشون میدن توام بی خیال باشی بیشتر حرص میخورن که حرفاشون روت تاثیر نداره

سلام عزیزم.

منم اوایل زندگیم این مشکلات رو داشتم.

اما کم کم یاد گرفتم که به آدما، به اندازه ی ارزششون بها بدم. دیگه ازشون ناراحت نشدم و حساسیتم از بین رفت.

و البته و صد البته که اونا هم وقتی منو شناختن، خیلی رفتارشون تغییر کرد و الان دوطرفه همدیگه رو دوس داریم و مشکلات غیبت و این چیزا هم از بین رفت.

خواستم بگم این مشکلات از بین میرن. خودتون رو ناراحت نکنین. البته کاملا درک میکنم که چقدر ناراحت میشین.

متاسفانه ما نمیتونیم بقیه رو تغییر بدیم پس باید از خودمون شروع کنیم و خودمون رو تغییر بدیم.

اینارو میگه چی بهش بگم دندان شکن باشه بفهمه مهم نیستن دیگه واسم؟

ببین همین که بی محلی کنی و همیشه لبخند بزنی به نظرم بیشتر میسوووزه تا بخوای چیزی بگی اگه جیزی بگی فک میکنه خیلی مهمه و تو میشینی به حرفاشون فکر میکنی یه جور وانمود کن ااااصلا برات مهم نیس 

اینارو میگه چی بهش بگم دندان شکن باشه بفهمه مهم نیستن دیگه واسم؟

همینقد که هیییچ‌واکنشی نشون ندی متوجه میشن. نیاز نیس چیزی بگی. هر چی بگی نشون میده که برات مهمن و اهمیت دارن.

بعدشم انقدرررر خودتو مشغول کن و بالا بکش کهههه اصلا حرفاشون روت تاثیر نداشته باشه به درررک هرچی میگن ...

اتفاقا میخوام کنار بکشم  زیاد با رفت و امد و لبخند و حرکاتم بهشون نشون دادم مهمن ،باید بی تفاوت    دور از دسترس باشم تابفهمن عددی نیستن چون واقعا هم ادمای باارزشی نیستن رفتارشون پسندیده نیس 

ببین همین که بی محلی کنی و همیشه لبخند بزنی به نظرم بیشتر میسوووزه تا بخوای چیزی بگی اگه جیزی بگی فک ...

باید عیرمستقیم مخصوصا با زبان بدن و رفتار کاری کنم بفهمه مهم نیس 

اره به عنوان ادمي كه حرف ديگران براش سالها خيلي مهم بود بهت ميگم تهش بي راهه است و قرصاي اعصاب پس زو ...

دقیقااا چقدر خوب گفتی شما خوشم اومد کاش منم بتونم رو خودم کار کنم که نظر بقیه اهمیت ندم و کمتر خودخوری کنم