2777
2789
قبول حق😌😆 چشمت بی بلا خوشگلمممم😍💜

💜

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
@عاشق_خنده     ببخشید اون تاپیک قفل بود نتونستم جواب بدم‌ اینقدر بداخلاقم ک بهم میگی بد ...

نههههه شوخیییییههههههه🤧

اسمم__ دوتا داره

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بد نیستم  تو خوبی؟؟؟؟

منم مثل خودت

🤨🤨🤨چند بار اومدی سایت بدون خبر گرفتن رفتی؟🔪🔪🔪

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

نه ماه اخیر

@eshqbpayanm    

از شیما بپرس

امکان نداشته ک بیام اینجا با شیما حرف نزده باشم ،،، اصلا بخاطر شیما میام

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
@eshqbpayanm       از شیما بپرس امکان نداشته ک بیام اینجا با شیما حرف نزده با ...

من شیمام؟؟؟؟؟؟؟😡😡

هنوز چه خوبم میگه بخاطر شیما میام

مام شلغمیم

من شیمام؟؟؟؟؟؟؟😡😡 هنوز چه خوبم میگه بخاطر شیما میام مام شلغمیم

دورت بگردم 

چرا گوجه شدی😄

حتی اسمتم بهم نگفتی....

ولی دوست دارم

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
دورت بگردم  چرا گوجه شدی😄 حتی اسمتم بهم نگفتی.... ولی دوست دارم

🥲🥲اینجوری دوستم داری که میای میری چیزی نمیگی؟؟

🥲🥲اینجوری دوستم داری که میای میری چیزی نمیگی؟؟

پی ویم نیستی 

وگرنه میومدم 

ببخشید 

باید حرف میزدم باهات