2777
2789

من ولی عوض نمیکنم 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اگه روجا استفاده میکنی نباید ول کنی ی بسته تموم بشه باید بسته ی بعدی رو استفاده کنی..منم روجا است ...

منظورم اینه که وقتی یک بسته تموم شد میتونم بسته ی بعدی ال دی خورم یا قرص جلوگیری دیگه ای...

عزیزم روجا باعث لاغریت نشده؟

منظورم اینه که وقتی یک بسته تموم شد میتونم بسته ی بعدی ال دی خورم یا قرص جلوگیری دیگه ای... عزیزم ر ...

خب فهمیدم میگم روجا رو تا اخرین دونه ش ک میخوری بلافاصله بعداز تموم شدنش باید بسته ی بعدی روجا رو شروع کنی نه قرص دیگه...یااگه روجا رو نمیخوای از روز ۵ پریودیت ال دی بخور 

منظورم اینه که وقتی یک بسته تموم شد میتونم بسته ی بعدی ال دی خورم یا قرص جلوگیری دیگه ای... عزیزم ر ...

نه من قرص جلوگیری میخورم خیلی چاق میشم فرقی هم نمیکنه پی باشه دزولست چاقم کرد دوکین چاقم کرد و خیلی های دیگه

نه اگه روجا استفاده میکنی نباید ول کنی ی بسته تموم بشه باید بسته ی بعدی رو استفاده کنی..منم روجا است ...

شما چجوری استفاده کردین.من یه بستشو تموم کردم.بلافاصه بعدی رو شروع کردم به خوردن.البته قبلی یکی از قرصای سفیدش را نخوردم برام مشکلی پیش نیاد 😭تو روخدا جواب بدین برا تنبلی بهم داده بود

شما چجوری استفاده کردین.من یه بستشو تموم کردم.بلافاصه بعدی رو شروع کردم به خوردن.البته قبلی یکی از ق ...

نه نگران نباش مشکلی پیش نمیاد سفیدا تو خالیه فقط برای اینکه دقیق بری جلو میخوری  منم ی دونه شو نخوردم بسته بعدی رو شروع کردم 

نه نگران نباش مشکلی پیش نمیاد سفیدا تو خالیه فقط برای اینکه دقیق بری جلو میخوری  منم ی دونه شو ...

عزیزم بسته ی بعدی رو منتظر شدی پریود بشی یا بلافاصله انداختی؟.موقع خوردن آخرین قرصا پریود شدی یانه

عزیزم بسته ی بعدی رو منتظر شدی پریود بشی یا بلافاصله انداختی؟.موقع خوردن آخرین قرصا پریود شدی یانه

نه بعد سه روز شدم و همون روز قرص رو خوردم اولین روز پریودی اولین قرص رو خوردم  نمیدونم چرا بعد از تموم شدنش پری نشدم  قبلا قرص دوست میخوردم خیلی خوب بود وقتی اخرین دونه شو میخوردم فردا پریود میشدم ولی برا این قرص نشدم 😕الانم تموم شد تصمیم گرفتم این ماه قرص نخورم و از ماه بعدی رو کین بگیرم