اگه میخوای از چیزی پشیمون نشی هر کاری رو فقط برای خدا انجام بده
👌
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هر چقدر که میتوانی صبور باش، آرام و صبور... نه اینکه غصهها را رج به رج، ردیف به ردیف، بچینی توی دلت و دم نزنی و غمـباد بگیری و آنـوقت بگویی که صبورم...!
"صبور باش" یعنی: آنقدر فیــتیلهی چراغِ توکلت را بالا بکشی، که نور آرامش حضورش تمام دلت را روشن کند... تمام دلت را به امید فردا که نه، به امنیت همین لحظه به شیرینی همین الان روشنِ روشن کند... بگذار گریههایت که تمام شد، آفتاب مهربانیاش بتابد به گوشه گوشهی دل و جانت...
آرام بگیر که خدا همیشه به موقع و سر وقت از راه میرسد شادباشید
کار های ما خیلیاش تو ابن دنیا عواقب خودشو داره برای مثال مثلا یه نفر که سیگار میکشه به روح و جسم خودش آسیب میزنه این فرد درست انتخاب نکرده یا نفر که با یه فرد اشتباه ازواج میکنه فردا رفت سر زندگیش خیلی مشکلات خواهد داشت بعد نمیتونه بگه چرا انقدر مشکلات دارم چون ار پایه انتخاب غلط بوده این مشکلات به وجود اومده
بعدشم تو دنبا با هر دستی بدی با اون دست پس میگیری هر کمکی به کسی کنی یه روزی برکتش تو رندگی خودت هم میاد
افرادی که گناه زیادمیکنن حق الناس زیاد دارن هم ممکنه همین دنیا پس بدن
جالبه ادما فکر میکنن هر اتفاقی براشون میفته چون بدشانسن یا اینکه فقطو فقط خودشون تو درگیر مشکلاتن.نه اتفاقا باید به یه چیز فقط فکر کرد آزمایش خدا.اگه میبینی الان مشکل داری صبر کن صبرکن همه چی حل میشه توکل به خدا کن شکرشو بجا بیار مهربونتر از این حرفاست.والله غفور رحیم