بشورشون ، مبلاتو شامپو فرش بکش ، فرشاتو بده قالیشویی چدن های گازتو بزار توی محلول سرکه و جوش شیرین و تاید ، اگر ظروف مسی داری محلول نمک و سرکه روشون اسپری کن بعدش بشور
چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی)
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ما این کارو کردیم فرش و تشک و پتو رو تو این خونه شستیم بعد اونجا ظرف هارو شستیم و چیدبم
بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگکسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡ دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛)
ما این کارو کردیم فرش و تشک و پتو رو تو این خونه شستیم بعد اونجا ظرف هارو شستیم و چیدبم
اره این خوبه.ماهم قصد داریم این بزرگارو بشوریم بعد ببریم.ولی نثلا ظرفارو چون کارتن تمیز نداریم.بخاطر کرونا شوهرم گفت نشورشون اینجا.وقتی بردیم تمیز بشور خشک کن بزار تو کابینت که کرونا هم نباشه.همه هم کارتن هارو دستمالی میکنن.هم کارتن هارو از مغازه میگیریم تمیز نیستن
اره این خوبه.ماهم قصد داریم این بزرگارو بشوریم بعد ببریم.ولی نثلا ظرفارو چون کارتن تمیز نداریم.بخاطر ...
آره من شوهرم خاله از داروخونه میگرفت هروقت کارتون کم میآورد زنگ میزد براش کارتون کنار بزارن یه روز رفته بود کارتون بگیر شنیده یکی میگفته آقای کارتونی کارتون میخواد 😐😐
بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگکسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡ دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛)
چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی)