2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم روی رونده زندگیت هم موثر بوده؟ مثلا برای بهتر شدن روال زندگیت

من نمیدونم کارم درست بود یانه ولی وقتی درس زیاد میخوندم و خسته میشدم و احساس میکردم که سرم پره درسه اونوقت یه پنج دقیقه یا ده دقیقه چشمامو میبستم و دراز میکشیدم و گوش میدادم و بعدش حس بهتری داشتم و بقیه درسمو میخوندم و بعضی وقتا هم دعای عهد رو گوش میدادم

چون میگن روی بیماریها تاثیر میزاره بخصوص برای بیماریهای قلبی و ریه و افسردگی

واقعا؟ چه جالب نمیدونستم !!

چشمان تو دمپایی خیس بود                                              و دل من پای جوراب پوشیده بی دفاع...!

من هم گوش میدم. 

ولی تاثیر خاصی روی روند زندگیم نداشته. بیماری خاصی هم نداشتم که بگم درمان شده. اعتقادی هم بهش ندارم در واقع. 

امااااا امااااا لذت نابی که گوش دادن به آثار موسیقی دانان مطرح داره واقعا با هیچی قابل مقایسه نیست. روح رو به پرواز درمیاره. احساسات عمیقی رو در آدم ایجاد میکنه

عزیزم مرسی که تجربیاتت رو باهام در میون گذاشتی ولی در واقع موسیقی کلاسیک به موسیقی بی کلام گفته میش ...

ببین موسیقی کلاسیک هم میتونه کلام داشته باشه هم نه(سازی باشه یا آوازی. یا اینسترومنتال باشه یا ووکال) . مثلا آثار باخ یه بخش زیادیش کلام داره. خوب اونها هم موسیقی کلاسیک محسوب میشن. اپرا هم جزو موسیقی کلاسیکه. 

آثار باخ خیلی قشنگنخیلی از قواعد موسیقی از آثار باخ استخراج شده ولی گوش دادنشون هم حوصله میخواد. نمیدونم بیماران روانی راحت باشن با گوش دادنش یا نه. شاید چون باعث میشه ذهنشون نظم پیدا کنه 🤔

ببین موسیقی کلاسیک هم میتونه کلام داشته باشه هم نه(سازی باشه یا آوازی. یا اینسترومنتال باشه یا ووکال ...

طبیعتا میشه یه موسیقی با کلام باشه و بهش عنوان کلاسیک هم بدن چون کلمه کلاسیک یک پسوند یا پیشوند میتونه باشه و در کل کلمه کلاسیک معانی گسترده ای داره و نمیشه صرفا گفت فقط به موسیقی بی کلام میگیم کلاسیک

ولی طبیعتا هر جایی اسم موسیقی کلاسیک بیاد منظور موسیقی بی کلام هست

حالا اطلاعات شما نمیدونم منشاءش كجاست ولى اطلاعات خودمو معتبر تر ميدونم گلم

چون شما كلا موسيقى كلاسيك رو جوره ديگه تعريف ميكنى حتى به اينكه روى بيماريها تاثيره مثبت داره رو انكار ميكنى ولى اينو بدونين كه هر سازى روى قسمت خاصى از بدن ميتونه تاثيرگزار باشه

اينو به عنوان يك دوست از من بپذيريد و در موردش تحقيق بيشترى كنيد

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️