من نمونه دولتی خوندم ولی تعداد قبولیای پزشکی تو مدارس عادی بیشتر بود شهر ما
دختری که عاشق ماه شد🌙🫧 به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️🩹 هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸❤
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ربط ندارد به تلاش خودت بستگی داره بعضی مدارس چون به بچه ها خیلی سخت میگیرن باعث میشه بچه ها زودتر شروع کنن بخونن من نمونه بودم دوستام دیگ اونی ک درسش زیاد خوب نبود نهایت از مهر شروع کرد
ولی خب دوستایی تو مدارس معمولی هم داشتم ک قبلاً ک باهم بودیم معدل ۲۰ بودن اما برا کنکور اصلا جدی نگرفتن
در کل فقط نتیجه تلاش خودته خصوصا کنکور امسال که سال آخر مجازی بود بیشتر تلاش خود بچه ها بود
[QUOTE=201217580]رستگار رحمانی تو یه روستا تو کرمانشاه قبولی رتیه ۱ کشوری ۴ ماه از سربازی برگشته بود خوند ...[/QUOTE اون ی چی دیه بود والا دفعه اولم ک کنکور داده بود رتبه ۳۶ اورده بود باید میرف سربازی نتونس بره دانشگاه
«وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.» در جستجوی آنچه برایم مقدر نکردهای، خستهام مکن...🥀🖤