2777
2789
عنوان

گل+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 35 پست

کلا این مدل گلا یکم حساس هستن به جابجایی تغییر دما تغییر نور تغییر میزان رطوبت یه جای ثابت براش انتخاب کن حتی نچرخونش بزار به محیطش عادت کنه جلوی باد کولر و باد پنکه هم نزار من بنجامین دارم اصلا کچل شده بود اما من صبوری کردم نازه داره پر میشه نباید نا امید شد

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یا زیاد بهش آب دادی ریشه پوسیده یا کم آب بهش دادی

چیکار کنم؟درش بیارم هم گلدونش رو عوض کنم هم خاکش رو ریشه ش رو هم نگاه کنم؟والا راستش هم‌گلدون هم خاک براش خریدم اما جرات ندارم عوضش کنم ترسیدم بدتر بشه

چیکار کنم؟درش بیارم هم گلدونش رو عوض کنم هم خاکش رو ریشه ش رو هم نگاه کنم؟والا راستش هم‌گلدون هم خاک ...

عزیزم اگه ریشه پوسیده باشه نمیشه کاریش کرد ولی بازم درش بیار نگاهی بهش بنداز اگه نپوسیده باشه ازکم آبی بوده یه ظرف ال بزار کنار ه گلدونت زیره گلدونتم جزیره درست کن واسش اگه هم خوب نشد فدا سرت مثل من باش دوباره یدونه دیگه بیگیر😄

اینه عزیزم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.