2821
2789
عنوان

پودرلیدی میل

59 بازدید | 7 پست

خانوما لیدی میل بدون قند هم هست؟؟؟

دوس دارم دخملیم تپلی باشه 

میگن لیدی میل وزن میده ولی سنگینه من نمیتونم بخورم بخاطر دیابت بارداری

برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭                    خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰

دیابت بارداری خودش باعث وزن گیری بچه میشه اگه لازم باشه دکتر برات مینویسه لیدی میلو برامن دکتر نوشت

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
دیابت بارداری خودش باعث وزن گیری بچه میشه اگه لازم باشه دکتر برات مینویسه لیدی میلو برامن دکتر نوشت

الان که ۳۲هفتم ۱۶۷۰بود وزن دخترم 

یعنی خوبه؟

برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭                    خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

الان که ۳۲هفتم ۱۶۷۰بود وزن دخترم  یعنی خوبه؟

نمیدونم والا سرم از وزن نمیشه ولی حتما برو دکتر اگر کم باشه وزنش بهش بگو برات بنویسه برامن ت۳۷ هفته۲۵۰۰ بود لیدی میل نوشت ردزی دوبارمیخوردم تو وزن گیری موثره من دیر شروع کردم

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
سلام وزن دخترت چند شد موقع تولد ؟

سلام ۳۸۰۰

سلام ۳۸۰۰

آخی ماشاالله خوب وزن گرفته 

وزن پسر منم ۳۲ هفته ۱۶۴۰ بود میخاستم ببینم خوب وزن میگیره دارم لیدی میل میخورم 

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخی ماشاالله خوب وزن گرفته  وزن پسر منم ۳۲ هفته ۱۶۴۰ بود میخاستم ببینم خوب وزن میگیره دارم لید ...

فدات سلامت باشی 

اره خداروشکر خوب بود وزنش