2777
2789
عنوان

طب سنتی

2896 بازدید | 19 پست

یه دکتر طب سنتی که کارش عالی باشه معرفی کنید 

خواهشا تبلیغ نیایید بکنید فقط کسانی که رفتن ونتیجه گرفتن  برای ناباروری میخام برم 

متاسفانه اینماه هم باردار نشدم میخام طب سنتی رو امتحان کنم 

خدایاشکرت

اگه استان گلستان هستی

دکتر مینا محبی متخصص طب سنتی و سوزنی

واااقعا کارش عالیه خدا خیرش بده مشکل من رو خیلی خوب حل کرد

نگاه به زمان عضویتم نکنین کاربری سومم هستش من از سال ۹۷ اینجام😁 عکس پروفایل خودمم لطفا کپی نشه🙋🏻 حامی و عاشق حیوانات😌🌱 نویسنده و کرم کتاب😉📚دنیا دو روزه، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره.. پس بخند تا خوش بگذره😜 این یه نصیحت از ادمی که به ترک دیوار هم میخنده😂✋  چطور از جهان سومی و جهالت اعتراض دارین وقتی که همش دنبال حس شیشمین؟ درکتون نمیکنم!🤔 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد🙄 دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد😎🤪👑زندگی زیباست، تماشایست.. چرا زیبا نمیبینیم؟ چرا گاهی به پای این همه خوبی نمیشینیم؟ چرا باهم نمیخندیم؟ مگر دنیا چه کم دارد؟ ببین این آسمان آبیست.. ببین دنیای ما آکنده از پاکیست! و خوبی تا ابد پاینده می‌ماند... تو باور کن.. همین کافیست:)❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید که این حرف رو میزنم دکترای الآنم مریض رو کلی میکشونن اون قدیم بود که طرف با یبار رفتن دکتر جواب می‌گرفت الان همه دکترا چن مرحله میکشونن . چرا اینجوری شده ؟

لاحول و لا قوه الا بالله ( من سال نو عروس میشم ) 

طب سنتی خیلی دیر نتیجه ميده یعنی طول ميکشه وچون بعضيها صبر ندارن فکر میکنن بدرد نمیخوره،اگرصبر داری ومو به مو عمل میکنی برو دکتر طب سنتی اما اگر عجولي ودستوراتشو نمی تونی عمل کنی بهتره نري،

پروردگارا، همسری مهربان و بچه آور و شکرگزار و باغیرت به من عطا کن که اگر به او نیکی کردم شکرگزار باشد، و اگر به او بدی کردم مرا ببخشد، و اگر یاد خدا کردم مرا یاری کند، و اگر خدا را فراموش کردم مرا به یاد خدا بیندازد، و اگر از نزد او خارج شدم (اسرار و اموال و آبروی مرا) حفظ کند، و اگر بر او وارد شدم مرا خوشحال سازد، و اگر او را به کاری امر کردم مرا اطاعت کند، و اگر بر علیه او قسم خوردم (که او کاری را انجام دهد) او (آن کار را انجام داده) و مرا از آن قسم بریءالذمّه کند، و اگر بر او غضب کردم مرا راضی سازد. ای پروردگار صاحب جلال و اکرام، چنین همسری را به من ببخش! پس به درستی که من او را از تو خواسته ام و به من نمی رسد مگر آن چیزی که تو منت می گذاری و عطا می کنی.💏💏💏😊
طب سنتی خیلی دیر نتیجه ميده یعنی طول ميکشه وچون بعضيها صبر ندارن فکر میکنن بدرد نمیخوره،اگرصبر داری ...

یکساله متخصص زنان ونازایی بودم فقط دارو آمپول عمل نتیجه نگرفتم 

حالا میرم طب سنتی ان شاءالله نتیجه بگیرم ولی دکتر خوب نمیشناسم

خدایاشکرت

ببخشید که این حرف رو میزنم دکترای الآنم مریض رو کلی میکشونن اون قدیم بود که طرف با یبار رفتن دکتر جو ...

نمیدونم دکتر منم مثلا یه دکتر ماهر هستش اما یکساله تحت نظرش هرسری همون داروها رو میداد منمم نتیجه نمیگرفتم منتظر بود اینسری برم بگه آی وی اف منم وقتی مشکلی خداروشکر ندارم چرا باید آی وی اف بشم میخام یه مدت ورزشم رو شروع کنم وطب سنتی برم

خدایاشکرت

توکل به خدا

پروردگارا، همسری مهربان و بچه آور و شکرگزار و باغیرت به من عطا کن که اگر به او نیکی کردم شکرگزار باشد، و اگر به او بدی کردم مرا ببخشد، و اگر یاد خدا کردم مرا یاری کند، و اگر خدا را فراموش کردم مرا به یاد خدا بیندازد، و اگر از نزد او خارج شدم (اسرار و اموال و آبروی مرا) حفظ کند، و اگر بر او وارد شدم مرا خوشحال سازد، و اگر او را به کاری امر کردم مرا اطاعت کند، و اگر بر علیه او قسم خوردم (که او کاری را انجام دهد) او (آن کار را انجام داده) و مرا از آن قسم بریءالذمّه کند، و اگر بر او غضب کردم مرا راضی سازد. ای پروردگار صاحب جلال و اکرام، چنین همسری را به من ببخش! پس به درستی که من او را از تو خواسته ام و به من نمی رسد مگر آن چیزی که تو منت می گذاری و عطا می کنی.💏💏💏😊

مهم دستوراتی که ميده باید عمل کنید،همه دکترا طب سنتی تقریبا نسخه شون يکيه،از تبریزیان تا خيرانديش تا بقیه اینا خودشون طبابت نمیکنن.ولی دستوراتشون يکيه،وروي مزاج فرد کار میکنن