2777
2789

مربی مهد

آموزش ابتدایی

منشی 

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عمران .دکتری

البته شغل تمام وقت منافاتی با بچه داری و تربیتش نداره خودم مهندس نرم افزارم و شاغل تمام وقت ، ولی شما اگه تمام وقت نمیخوای دیگه میشه تدریس دروس پایه برای کنکور  یا تدریس زبان.  

فقط اینکه همش باید بری تکراری درس بدی یه جوریه

نه اتفاقا تکرار درس خیلی خوبه چون مسلط میشی و کارت راحت تر میشه وقتی همه چیز برات مثل آب خوردن میشه دیگ با خیال راحت توی خونه ب کارات می‌رسی دیگ وقتی که خونه هستی نیازی نیست بری مطالب پیدا کنی برا درس های جدید ذهنت درگیر بشه ک فردا ممکنه دانش آموزان ازت چی میپرسن چی جواب بدی  دیگ وقتی درس ها تکرار میشن تسلط بیشتر میشه و دغدغه کمتر

البته شغل تمام وقت منافاتی با بچه داری و تربیتش نداره خودم مهندس نرم افزارم و شاغل تمام وقت ، ولی شم ...

مشكلي با تمام وقت ندارم قبلا كه تو شركتا كار ميکردم ساعت کاری هاشون زیاد بود و حقوقشم خوب نبود. 

رشتتون خوبه شما انشالله موفق باشی

ممنونم 

نه اتفاقا تکرار درس خیلی خوبه چون مسلط میشی و کارت راحت تر میشه وقتی همه چیز برات مثل آب خوردن میشه ...

اره خوب راست میگین.

هیات علمی شدن هم خوبه ولی خیلی سخته وارد شدن بهش

آره سخته ولی دبیربودن واقعن عالیه برا یه زن میتونی تمام ساعات تدریس رو توی سه روز بزاری و ۴ روز هفته بیکار خونه ب کارات برسی تابستون و عید نوروز هم تعطیلی واقعن دبیری عالیه برا یه زن به همه کارا میشه رسید