وای پس چرادمای بدن بچه من ۳۷.۳ یا۳۷.۴ شده دکترا گفتن تب نداره😭😭😭😭😭وای خدا یعنی بچه منم تشنج کرد ...
نه عزیزم . ببینید اولا تشنج در دمای بالاتر از 38 رخ میده. دوما همه ی بچه ها بر اثر تب تشنج نمیکنن اما شیوعش انقدری هست که حواسمون به کنترل تب باشه. سوما کوچولوی شما با این دما تب داره. اگر نوزاده دو برابر وزنش قطره ی استامینوفن و اگر بزرگتره نصف وزنش شربت استامینوفن بهش بدین. اما دور از استرس و نگرانی
نه عزیزم . ببینید اولا تشنج در دمای بالاتر از 38 رخ میده. دوما همه ی بچه ها بر اثر تب تشنج نمیکنن ام ...
۹ماهشه من همیشه دمای بدنش که ۳۷ رو رد میکرد قطره میدادم تا اینکه از چند تا دکتر پرسیدم گفتن نه تب نیس وفقط باید پاشویه کنی وطبیعیه که منم قطره ندادم وبزرگترین اشتباهو کردم
۹ماهشه من همیشه دمای بدنش که ۳۷ رو رد میکرد قطره میدادم تا اینکه از چند تا دکتر پرسیدم گفتن نه تب نی ...
خدا براتون حفظش کنه. دکتر به من موقع واکسن کوچولوهام همیشه میگفت چه تب بکنن چه نکنن بعد از واکسن تا دو روز هر چهار ساعت قطره بدم. و بچه هام هیچ کدوم موقع واکسن اذیت نشدن.
خدا براتون حفظش کنه. دکتر به من موقع واکسن کوچولوهام همیشه میگفت چه تب بکنن چه نکنن بعد از واکسن تا ...
ممنون عزیزم انشالله خدا بچه های شمارم حفظ کنه من روتب حساسم همیشه بعد ۳۷ قطره میدادم این سری به حرف دکترا وشوهراحمقم گوش دادم این شد شوهرم هی میگف چه خبره بچه روبستی به قطره 😣
ممنون عزیزم انشالله خدا بچه های شمارم حفظ کنه من روتب حساسم همیشه بعد ۳۷ قطره میدادم این سری به حرف ...
ان شاء ا... که زودتر تب کوچولوتون بیاد پایین. ولی منم به تجربه بهم ثابت شده که کاری رو که خودم صلاح میدونم انجام بدم بچه ها بهترن. من هم همون ابتدای تب خواستم دخترم رو دکتر ببرم که همسرم گفت اگر تا غروب بهتر نشد میبریم. مامانها حال بچه ها رو بهتر میدونن