2777
2789
برو دکتر عزیزم ممکنه دوباره تشنج کنی  سابقه نداری؟

چرا دارم هر سال یه بار تشنج میکنم ولی اینسری فرق داشت قبلیا میوفتادم ولی این سری حالت نجومی داشتم و تشنج کانونی بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بار اول فکر نمیکنم بوده باشه و شبش تب کردم اما تبم خوابید صبحش با ترس شدید بیدار شدم نفسم داشت بند م ...

عزیزم من تا هفته ی قبل به خاطر تشنج ناشی از تب دخترم مدام دکتر مغز و اعصاب درگیر بودم. خدا رو شکر که دختر کوچولوی من بدون هیچ عارضه ای تشنج رو رد کرده بود ولی به قدری موارد دردناک توی مطبها دیدم که به همه میگم با کوچکترین اختلالی حتما به دکتر مراجعه کنن. چون گاهی از یه کاه کوه ساخته میشه. الهی که خدا به شما و پدرتون سلامتی بده اما موارد اینچنینی رو با توجه به سبق خانوادگی حتما با پزشک مطرح کنین

چرخ برهم زنم ار غیرمرادم گردد
چه ربطی داره😮😮

ما یکی از پسرای فامیلمون تو بچگی تشنج کرد از اون روز چشماش چپ شد😔 بیچاره انقدرم خوشگله ... البته الان ۲۳  ۲۴ سالشه و عمل کرده

کربلا کاش من مسافرت بودم❤👑 لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستین🌹
تشنج ناشی از تب چه جوریه؟؟؟؟

وقتی هیچ مشکل مغزی و وراثتی وجود نداره گاها با افزایش دمای بدن بچه ها از سن نوزادی تا پنج سالگی ممکنه با گذر دما از 38 بچه تشنج کنه. که حالا بسته به طول زمانی تشنج و حالات بچه ممکنه بی خطر باشه یا اینکه روی مغز اثر گذار باشه که با نوار مغزی مشخص میشه. دختر دو ساله ی من به خاطر کرونا تبش غیر قابل کنترل شد و تشنج کرد. اما خدا رو شکر بدون عارضه گذروند

وقتی هیچ مشکل مغزی و وراثتی وجود نداره گاها با افزایش دمای بدن بچه ها از سن نوزادی تا پنج سالگی ممکن ...

وای خدارو شکر عزیزم...تب زیربعل اگه از ۳۸ بره بالا؟؟؟؟تبش چقد بود تشنج کرد؟حالاتش چه جوری بود فهمیدین تشنجه؟؟ببخش عزیزم منم بچه کوچیک دارم احتمال میدم کروناگرفته باشه چون ازآشناها کرونا داشتن واومده بودن خونمون براهمین میخوام بدونم 

وای خدارو شکر عزیزم...تب زیربعل اگه از ۳۸ بره بالا؟؟؟؟تبش چقد بود تشنج کرد؟حالاتش چه جوری بود فهمیدی ...

ممنون عزیزم. دختر من تبش 38.2 بود که تشنج کرد. دکتر گفت مواظب باشم دیگه اگه به 37.1 رسید جدی باید گرفت و سریع دارو و پاشویه رو شروع کرد. خدا نشون هیچ پدر و مادری نده تشنج بچه اش رو. واقعا برای من وحشتناک بود. دهانش به سمت بالا پرش پیدا کرد. چشمهاش سفید شد و یکهو رنگش سیاه شد. واقعا وحشتناک بود. با تمام وجود از خدا برای کوچولوی شما و همه ی بچه ها سلامتی میخوام. الهی که همیشه بلا ازشون به دور باشه

یعنی ۳۷.۱ تبه ؟دکترگف ۳۷.۱ شد تب حساب میشه؟؟؟؟؟

تب از 37 شروع میشه. بهترین دما و دمای نرمال 36.5 هستش. واسه بچه ها از 37.5 جدی تلقی میشه منتها بچه هایی که سابقه تشنج دارن 37.1 جدیه و باید سریع کنترل کرد. چون تشنجی که به خاطر تب باشه میتونه تا سن 5سالگی  باز با تب برگرده 

تب از 37 شروع میشه. بهترین دما و دمای نرمال 36.5 هستش. واسه بچه ها از 37.5 جدی تلقی میشه منتها بچه ه ...

وای پس چرادمای بدن بچه من ۳۷.۳ یا۳۷.۴ شده دکترا گفتن تب نداره😭😭😭😭😭وای خدا یعنی بچه منم تشنج کرده😣😣😣😣