2777
2789
عنوان

متاهل ها بیان

131 بازدید | 14 پست

سلام یه سوال برام پیش اومده کسی هست با این شرایط گزونی نه کاری با درامد درست حسابی داشته باشن نه خونه ای بتونن اجاره کنن نه ماشینی داشته باشن بازم  با این شرایط بخوان بچه بیارن؟یه فامیل داریم الان تو این شرایطی که گفتم هسن میخوان بجه دارشن نظرتون چیه😐🙄

بچه بیچاره😕

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره یکی هس با این شرایط داره بچه سومشو میاره 

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

مایه زمین داریم۷۰۰میلیون قیمتشه.مستاجرم هستیم.ماشینم داریم حقوق شوهرم۷تومنه.دوتابچه دارم خیلی دوسدارم ی بچه دیگ هم داشته باشم اماجسارتشوندارم

دودرنگی 😍   وزن  هفته قبل۵۶ونیم     وزن فعلی۵۶ونیم             وزن هدف۵۰😍😍😍😍قدمم۱۶۰

همینجا پرن تازه بهشون برم میخوره بگیم بچه نیارین . صلاح خودشونو خودشون میدونن فقط چ... ناله نکنن بعد که پول نداریم بچم میوه بخوره گوشت بخوره لباس نو بخریم براش بقیشو دیگه خودشون میدونن

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

یکی بود پیش از ظهری میگفت برا یه روستاییم و شوهرم خرجی نمیده خیلی بدبختیم و حق اینکه بگم بچه میخوام یا نه رو ندارمو بچه پنجمش رو باردار بود(۲۱ساله بود)(بچه چهارم و پنجم البته،دوقلو باردار بود)

درخواست دوستی=بلاک(  )                    باتچکر🤞