2777
2789
عنوان

دروغِ من

123 بازدید | 13 پست

لطفا راهنماییم کنید

چند لحظه خودتونو بزارید جای من و نظر درست بدید ❤

من با یکی از هم کلاسیام ۲ سال دوست بودم تا اینکه بحث ازدواج رو کشید وسط و من چون درباره یه سری مسائل(یه بیماری ای در کودکی داشتم که یه سری عوارض داشت و داره ) دروغ گفته بودم بهش 

قبول نکردم پیشنهادش رو

و دیدم داره عذاب میکشه همش ناراحته و توو خودشه

بهش گفتم که دروغ گفتم بهت و به خاطر اون دروغا نتونستم قبول کنم وگرنه منم همونقدری که دوسم داری ، دوست دارم

همه چی رو گفتم بهش 

اصلا بد حرف نزد باهام

گفت درک میکنم و عیبی نداره و ...

ولی من خواستم که تموم کنیم رابطه رو چون نمیخواستم همش بهم بی اعتماد باشه و حس خوبی نداشته باشه بهم

یه ساله که هیچ ارتباطی بینمون نیست

درسمم تموم شده و اصلا ندیدیم همو

یه هفته پیش زنگ زده احوال پرسی کرده و گفته واسش مهم نیست اون اتفاق و دروغا و خواسته که با خانواده صحبت کنم و معرفیش کنم

منم خیلی دوسش دارم و تو این یه سال همش به فکرش بودم و حسرت رابطه ای که به خاطر اشتباه من تموم شد رو میخوردم

سوالم اینه اگه قبول کنم ممکنه بعدا هی به روم بیاره ؟ یا بدش بیاد ازم ؟ اصلا این ازدواج شانسی واسه خوب پیش رفتن داره ؟

نظرتونو بگید بهم لطفا

نمد 

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ایشون مصمم به ازدواج با شما هستن و معلومه هم علاقه دارن هم راجب مشکل پیش اومده عجولانه و احساسی تصمیم نگرفتن اون دروغی که شما گفتی مال دوره دوستی باایشونه وقتی ارتباط از نظر اون جدی شده و خواستگاری کرده هم که راستشو گفتی 

چندسالشون ؟ 

آره چرا که نع عزیزم ،این فکرارو نکن چرا بروت بیاره 

وقتی آدم فهمیده ای باشه و اهل زندگی و عاقل 

اصلابروت نخواهد آورد مطمئن باش 

از فهمیده بودنش مطمئن شو و خوشبحت بشی نازمن

چندسالشون ؟  آره چرا که نع عزیزم ،این فکرارو نکن چرا بروت بیاره  وقتی آدم فهمیده ای باشه ...

من ۲۵ سالمه

اون ۲۸

مرسی عزیز دلم ❤

خودش میگه درک میکنه دلیل این کارمو و مهم نیست واسش

ولی من میترسم به چشم یه ادم دروغگو نگاه کنه بهم

به حرفام اعتماد نداشته باشه

یعنی بعد ها به روم نمیاره ؟ میترسم پشیمون شه

به نظر من معرفیشون کن به خانواده و اجازه بده شناخت خانوادگی هم ایجاد شه بعد با پدر و مادرت راجبش تصمیم بگیرید ولی در کل ماهیت رابطه دوستی با رابطه برای ازدواج فرق میکنه و شما تو ارتباط برای ازدواج درست عمل کردی و صادق بودی

چندسالشون ؟  آره چرا که نع عزیزم ،این فکرارو نکن چرا بروت بیاره  وقتی آدم فهمیده ای باشه ...

آدم خیلی خوبیه

تو اون ۲ سالی که دوست بودیم حتی یه بارم دعوامون نشد

اختلاف نظر داشتیم و حرف میزدیم ازش

ولی بی احترامی و بحث کردن اصلااا

به نظر من معرفیشون کن به خانواده و اجازه بده شناخت خانوادگی هم ایجاد شه بعد با پدر و مادرت راجبش تصم ...

نظر خودشم همینه

میگه اگه نمیگفتی و مچتو میگرفتم اونوقت نمیتونستم اعتماد کنم بهت

ولی تو خودت همه چیو گفتی

همه اشتباه میکنن توام اشتباه کردی

با یه اشتباه که نباید قید همو بزنیم

مرسی عزیزم از راهنماییتون

همین کارو میکنم 

من ۲۵ سالمه اون ۲۸ مرسی عزیز دلم ❤ خودش میگه درک میکنه دلیل این کارمو و مهم نیست واسش ولی من میت ...

تو سنی هستن ک تصمیمشون معقولانس 

عزیزم اصلا نترس و اصلا موضوعو براش تکرارنکن  چون باعث میشه حساسش کنی ب موضوع

ترست طبیعی اتفاقا و خیلی خوبه ک ب رابطت عقلانی نگاه میکنی 

و تنها کاری ک باید بکنی این بهش بگو میخام مدت زمان بیشتری رو باهم فعلا آشنا بشیم 

و ب رفتاراش وطر ز فگرش دقت کن 

ببین آدم منطقی یا احساسی 

ببین تصمیم گیری هاش دز زمینه های دیکه چطوذبه زود تصمیم میگیره یا با فکر عمل میکنع 

اگ مورد دوم بود بدون ایشون ادم منطقی و فهمیده ای هستن 

و همچنین ببین چقدر حرفاش باعملش میخونع 

اینطوری میتونی تشخیص بدی ک حرفاش زبانیه و فقط حرف میزنع و ادعاس یا نع واقعا حرفی ک میزن پاش وامیسه 

موفق باشی گل من

آدم خیلی خوبیه تو اون ۲ سالی که دوست بودیم حتی یه بارم دعوامون نشد اختلاف نظر داشتیم و حرف میزدیم ...

خیلی خوبه پس دیگ حساسیت لازم و جلو ترستو بگیر و جاشو با ایمان ب خدا پرکن❤❤

تو سنی هستن ک تصمیمشون معقولانس  عزیزم اصلا نترس و اصلا موضوعو براش تکرارنکن  چون باعث ...

ممنونم عزیزم بابت راهنماییتون

کاملا درسته 

همین کار رو میکنم 

شاد و سلامت باشی عزیز دلم ❤

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

خیانت دیدم

fa_ramane | 47 دقیقه پیش
2791
2779
2792