2777
2789
عنوان

مستاجری

90 بازدید | 5 پست

خانوماازتون یه نظرمیخام چون دچاردودلی درقضاوت شدم

من مستاجرم سه ساله درکنار یه همسایه بدزندگی میکنم ولی ب دلایلی نمیتونستیم نقل مکان کنیم بخاطرهمین همینجاموندیم ولی امسالم میخاستیم بمونیم که ۱۸روزمونده به قراردادصاحبخونه زنگید وگف باید بریدبیرون...وازهمسایه هم شنیدم ک اون زنی ک بم گیرمیدادگفته چون میخاییم خونمونوبسازیم این خونه رواجاره کردن و خ وقته پول رهن رودادن...ولی ماچون مشکل مالی داشتیم نمیتونستیم زودی نقل مکان کنیم وبایدبمون وقت میدادن ولی صابخونه زنگ میزدمیگف باشه بمونین بازمیزنگیدمیگف نمونیدهی اینجوری میکرد وخ اذیتمون کردشوهرمم خ تلاش کردراضیش کنه ماروبیرون نکنه چون واقعاپولی برای رهنی نداشتیم...آیا درحق ما بدنمیکنن؟چون صابخونه توی این سه سال اذیتمون نکرده بود ازوقتی همسایمون اینجوری گفته اذیتمون میکنه نمیزاره یه ماه بیشتر بمونیم تا بتونیم پول جور کنیم

خب عزیزم وقتی همسایه خونشو میخواد چاره ای نیس باید برین تازه از شر همسایه بد هم راحت میشین 

اینقد بگردین که یه خونه در حد بودجه خودتون پیدا کنین 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم وقتی همسایه خونشو میخواد چاره ای نیس باید برین تازه از شر همسایه بد هم راحت میشین  ای ...

خونه همسایه نیس که.همسایه تو این سه سال فقط اذیتم کرده.اونم میخاد جای مارواجاره کنه تا خونه خودشو یه طبقه دیگ روش بسازه.ما فقط ازش یکم وقت خاستیم تابتونیم جور کنیم

خونه همسایه نیس که.همسایه تو این سه سال فقط اذیتم کرده.اونم میخاد جای مارواجاره کنه تا خونه خودشو یه ...

من نمیخاستم ازاینجابرم چون نزدیک مادرم بودم بخاطرهمین این سه سالو این همسایه رو تحمل میکردم