royayem مدیر استارتر عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 133 عنوان برچسب کابینت 196 بازدید | 6 پست سلام، اگه کسی برچسب برای روکش کابینت قدیمی و تیره زده لطفا بیاد راهنمایی کنه که راصیه چند وقته زده و کابینتش چه رنگی بوده، قبلا پوشش دهیش چطوره؟هر کس اطلاعات داره راهنمایی کنه 1400/05/09 | 15:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
royayetabestan عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 2938 آره گلم من زدم.کابینتمون فلزی بود برچسب شکل پارکتی گرفتم که با موکتامون ست بشه.خیلی قشنگ شد.دوسال و نیمه هستش و مشکلی نداره...با اینکه بچه کوچیکم دارم دوتا
royayem مدیر استارتر عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 133 آره گلم من زدم.کابینتمون فلزی بود برچسب شکل پارکتی گرفتم که با موکتامون ست بشه.خیلی قشنگ شد.دوسال و ... مبارکتون باشه عزیزممیشه بگید ضخامتش چطوره؟طرح پارکتی منظورتون که این کفپوشا نیستن؟ چون اونا هم برچسبینمن منظورم برچسبای کاغذیه ها گلم
royayetabestan عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 2938 مبارکتون باشه عزیزم میشه بگید ضخامتش چطوره؟ طرح پارکتی منظورتون که این کفپوشا نیستن؟ چون اونا هم ب ... ممنون عزیزم.نه همون برچسب کابینت دیگه..طرح روش رو میگم قهوه ای شبیه پارکت گرفتم شکلشو که با موکت ست بشه..
royayem مدیر استارتر عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 133 ممنون عزیزم.نه همون برچسب کابینت دیگه..طرح روش رو میگم قهوه ای شبیه پارکت گرفتم شکلشو که با موکت ست ... الان متوجه شدم ممنونم عزیزممن میخاستم سفید بزنم میترسم هزینه کنم باب میلم نشه
royayetabestan عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 2938 الان متوجه شدم ممنونم عزیزم من میخاستم سفید بزنم میترسم هزینه کنم باب میلم نشه دورنگه بزن قشنگ میشه..مثلا سفید و بنفش یا سفید و قهوه ای...بیشتریا رو سفید بزن بعضیارم قهوه ای مثلا..
royayem مدیر استارتر عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 133 دورنگه بزن قشنگ میشه..مثلا سفید و بنفش یا سفید و قهوه ای...بیشتریا رو سفید بزن بعضیارم قهوه ای مثلا. ... آره بنظرم قشنگهبگردم یه جارو پیدا کنم کیفیتش و ضخامتش خوب باشه