2777
2789
عنوان

سیاهه جهیزیه

197 بازدید | 21 پست

بچها اقلام مورد نیاز جهیزیه رو لطفا میگید 

مارک های خوب برای

سرویس برقی 

چینی 

و ...

هم بی زحمت بگید 

اقلام‌غیر ضروری هم بگید بی زحمت

یڪ نفر ماندھ از این قوم کھ بر می‌گردد !

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چینی زرین

وسایلی که  منزل مادرتون کاربرد دارن  رو بنویسید

وسایلی که میدونید  براتون کارایی نداره  رو اصلا نخرید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

گاز، لباسشویی، یخچال، چرخ گوشت، سرخ کن، تخت، کمد، مبل، میز، تلوزیون، میز تلوزیون، فرش، پرده، جارو برقی، اتو

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 

چرخ گوشت

آبمیوه گیر مخلوط کن 

هم زن برقی 

خرد کن برقی 

چای ساز 

توستر یا سولاردم (گاز فر دار بگیری خیلی بهتره)

ترازوی آشپز خانه

من اینارو گرفتم ..البته من جهازم خیلی وقت پیش بوده ولی عوض کردم نوگرفتم دوباره...همینا خیلی واجبمه بقیش الکی بود..البتع زود پز هم بگیری بد نیس

من همون lili90m سابقم .کاربر قدیمی .پکیدم   ...
چرخ گوشت آبمیوه گیر مخلوط کن  هم زن برقی  خرد کن برقی  چای ساز  توستر یا سو ...

اجاق گاز بگیرم دیگ نیازی ب ماکرویو نیست؟

یاداونو هم بگیرم؟

بخار پز و فر برقی و جارو شارژی غیرضروریه ، فر گازی بگیر ، فرش دستباف میگیری برای زیر پا ، زمینه تیره بگیر و اگر ماشینی میگیری مارک خوب مثل مشهد بگیر با رج ۷۰۰ خوبه ،چون رج خیای بالا نازکه و رج پایین هم جالب نبست . یخچال ساید نمیدونم جنرال الکتریک پیدا میشه یا نه ولی یخچال خوب و عمریه ، گاز لوفرا خوبه ، جارو برقی سامسونگ که مخزن روی دسته داره خوبه . 

اجاق گاز بگیرم دیگ نیازی ب ماکرویو نیست؟ یاداونو هم بگیرم؟

ن دیگه نیازنیس ..😕ولی من گاز صفحه ای دارم نمیتونم اسفاده کنم ..😑😑پشیمونم ...گاز فرچیز دیگس 

حتی میتونی مرغ سوخاری دوتا س تا واس مهمونات درست کنی ..ولی 😕توستر یکیشم بزور جا میشه ....

حتمن بخر 

بخار پز و فر برقی و جارو شارژی غیرضروریه ، فر گازی بگیر ، فرش دستباف میگیری برای زیر پا ، زمینه تیره ...

یه سوال 

چنددست سرویس چینی  و آکرپال باید بگیرم؟

من که هیچ استفاده ای ازش نمیکنم😅

آخ دختر این چ کاریه ..ازش استفاده کن ..من واقعن خسته میشم خیلی واس درست کردن سالاد شوهر منم 😑عاشق شیرازی ..واس همین میخامبخرم