2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تعدادش خوبه . تحرکش مقداری کمه. معمولا باید بالای ۳۲ درصد باشه ک ۲۵ درصده

مورفو نرمال زده ۵ درصد ک باید بالاتر باشه تقریبا برا بارداری طبیعی باید بالای ۷ درصد باشه( البته بستگی ب رنج نرمال ازمایشگاه داره. اگر مرکز ناباروری ازمایش داده باشن مورفو نرمال بالای ۴ درصد میزنن ولیییی همونطور ک دکتر  بمن گفتن برای طبیعی باردار شدن بالای ۷ جواب میده)

خدایا خودت مواظب بچه هام باش🦄
تعدادش خوبه . تحرکش مقداری کمه. معمولا باید بالای ۳۲ درصد باشه ک ۲۵ درصده مورفو نرمال زده ۵ درصد ک ...

عزیزم بتا 25 نشونه بارداری؟

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

رنج ازمایشگاهو ببین ولی اکثر ازمایشگاه ها ک دیدم بالای ۲۵ مثبته ۱۰یا ۱۵ تا ۲۵م مشکوک زدن

بله زده 10 منفی 10 تا 25 مرز 25 مثبت ک برای من 25 اگه باشم 3 هفته میشه

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

تعدادش خوبه . تحرکش مقداری کمه. معمولا باید بالای ۳۲ درصد باشه ک ۲۵ درصده مورفو نرمال زده ۵ درصد ک ...

آزمایشگاه نوبل آز داد

تعجب می‌کنم درصد مورفو که بهمن ماه پارسال رفته بود6 بود با وجود مصرف داروها نمیدونم چرا این سری کمتره 

چیکار کنم که سرعت و اینا بره بالا؟  

پیش ارولوژیست رفتین؟ شوهرمن تحرکش ۳ درصد و مورفو ۴ درصد بود

دکتر بش ال کارنیتین و ویتامین ای و سی و روی و زینک داد

خودم خرنوب و جنسینگ و گرده نخل نر و زعفرون دادمش( واریکوسل متوسط و خفیفم داشت ک نیاز ب عمل نبود)

دو ماه هم شبی نیم ساعت کمپرس سرد گذاشت رو بیضه و حمامش رو کوتاه کرد و لباس زیر تو خونه نپوشید و... کل این روند درمان دوماه طول کشید... با رابطه ای ک روز ۴۰ شروع روند درمان داشتیم باردار شدم.. روز ۶۰م ک همون دوماه درمان تموم بود و ازمایش مجدد داد تحرک شده بود ۴۳ درصد و مورفو ۱۰ درصد و حتی ۱۴۰میلیونم ب تعداد  اسپرماش اضاف شده بود

پیش ارولوژیست رفتین؟ شوهرمن تحرکش ۳ درصد و مورفو ۴ درصد بود دکتر بش ال کارنیتین و ویتامین ای و سی و ...

نه پیش اولوژیست نرفتیم 

گرمی جات زیاد بش میدم میخوره 

به نظرت طبیعی میشه باردار شد با این اوصاف یا برم تو فکر آی یو آی و اینا؟ 

من خودمم ذخیره تخمدانم کمه میخوام فرصتو از دست ندم

نه پیش اولوژیست نرفتیم  گرمی جات زیاد بش میدم میخوره  به نظرت طبیعی میشه باردار شد با ای ...

گرمی زیادی هم اثر نداره. جای تو بودم ۲.۳ماه صبر میکردم چون اوضاع اسپرم انچنان بد نیس

منم عجله داشتم چون شوهرم سنش بالاس و دیر میشد برا بابا شدنش ولی خب گفتم دو سه ماه تحمل و بعد ای یو ای... ک خداروشکر طبیعی شد

حتما حتما حتما پیش دکتر بره. داروها واقعا موثرن برا کسی ک مشکلش حاد نیس

بقول شما پیش یه دکتر اورولوژ میریم ببینیم چی میگه

مرسی عزیزم 

ممنونم که وقتتو برام گذاشتی 

ان شاالله همیشه دلت خوش باشه