2777
2789
عنوان

طلا گرون میشه

495 بازدید | 44 پست

سلام خانوما

طلاشده ۴۸۰۰ بنظرتون گرون میشه بنظرتون میره بالاتر یا پایین میاد دوباره خیلی برامنو شوهرم مهمه نظراتتون

دوستاتونم تگ کنین نظرشونو بگن بهم

مرسی

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات میفرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن. خدای من قسمت میدم به شب امشب نیمه شعبان خدایا ما رو دشمن شاد نکن خودت میدونی ما هیچکس رو نداریم و همه منتظرن ما زمین بخوریم و پشت سرمون حرف بزنن جان ابوالفضل جان امام زمان کمکی کن.خدایا میشه بیام بنویسم اون قضیه حل شددددد تمام شدددد خدایا ما بی کسیممم

قطعا گرون میشه. تا سال بعد یه تغییر چشمگیر داره. من خودم سیصد میلیون داشتم هفته پیش همشو دادم  ربع سکه و نیم سکه. یه دوست تحلیل گر خوب اقتصادی دارم خودش دو میلیارد خرید طلا کرد. طلا از همه سرمایه گذاری ها بهتره در کل

هَر چه دَر فَهمِ تو آیَد؛ آن بُوَد مَفهومِ تو
قطعا گرون میشه. تا سال بعد یه تغییر چشمگیر داره. من خودم سیصد میلیون داشتم هفته پیش همشو دادم   ...

واقعا؟؟

میترسم بخرم ضرر کنم

بنظرتون مثقالی چندمیشه؟؟

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات میفرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن. خدای من قسمت میدم به شب امشب نیمه شعبان خدایا ما رو دشمن شاد نکن خودت میدونی ما هیچکس رو نداریم و همه منتظرن ما زمین بخوریم و پشت سرمون حرف بزنن جان ابوالفضل جان امام زمان کمکی کن.خدایا میشه بیام بنویسم اون قضیه حل شددددد تمام شدددد خدایا ما بی کسیممم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان گرمی چنده؟

۱۱۱۰۳۸۸ تومن

قطعا گرون میشه. تا سال بعد یه تغییر چشمگیر داره. من خودم سیصد میلیون داشتم هفته پیش همشو دادم   ...

حتی از خونه و ارز 

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏

گرمي٤٨٠٠يا مثقالي٤٨٠٠

من ١/٥دارم بهم گوشواره ميدن؟؟؟

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
گرمي٤٨٠٠يا مثقالي٤٨٠٠ من ١/٥دارم بهم گوشواره ميدن؟؟؟

گل گوش کوچولو گیرت میاد 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
هی روزگارطلاهم رفت جزآرزوهای محال    

عزیرجان نظرتو بگو

الان همه چی محاله دبگه😀

گل گوش کوچولو گیرت میاد 

جدي برام مهم نيست اندازش بهم ميدن برم؟

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
واقعا؟؟ میترسم بخرم ضرر کنم بنظرتون مثقالی چندمیشه؟؟

ضرر؟؟؟ این مدت ده سال اخیر اگه طلا داشتین همینو میگفتین؟ اونم ایران؟ مگه محصولات قلابیه بورسه که بخواد ضرر بشه..اسمش روشه. طلا! تو مثل زدنمون وقتی بخایم نهایت زیبایی رو پیش کش کنیم میگه عین طلا میمونه.

ولی از من میشنویند هر کاری بخواید بکنید قبلش نیت داشته باشید. مثلا من زکات سکه هامو هر ماه میدم به دو سه تا رفتگر محلمون. وقتی اینجوری فکر کنین و عمل کنین برکتم میاره‌. 

هَر چه دَر فَهمِ تو آیَد؛ آن بُوَد مَفهومِ تو
گرمي٤٨٠٠يا مثقالي٤٨٠٠ من ١/٥دارم بهم گوشواره ميدن؟؟؟

عزیرم مثقالی چهارمیلیونو هشتصد

۲۰۰تومن‌دیگه میشه ۵۰۰ تومن