2777
2789
عنوان

یه عمر حسرت!!!

105 بازدید | 8 پست

سلام خانما من یه دختر که امسال قرار برم دانشگاه 

از وقتی بچه بودم ازین دخترای تقریبا خجالتی بودم که روم نمیشد تو جمع ها حرف بزنم تو مدرسه هم واقعا دوستی نداشتم کسی دوست نداشت باهام دوست سه نمی‌دونم چون خوشگل نبودم یاهرچی تمام هم و غم من درس بود و درس وقتی راهنمایی اومدم یکی دونفر باهام دوست شدن که اونم به خاطر تنهایی خودشون بود تمام این سالها و پراز تنهایی پشت سر گذاشتم اگه بگم هر شب گریه کردم دروغ نگفتم:)خیلی برام عذاب بود تو هیچ گروه و اکیپی دعوت نمی‌شدم درواقع هیچ کس از من خوشش نمیومد تا دبیرستان که مجازی با یه پسر دوست شدم اونم ولم کرد و رفت و گفت تو لیاقت مرگه:) افسرده شدم من فقط یه دختر خجالتی بودم مگه چیکارشون کرده بودم می‌دونم تو دانشگاه هم همینطوری میمونم تو فامیل هم خجالتی از بس سرکوب شدم هیچ اعتماد بنفس ندارم نمیتونم خودم تنهایی برم خرید احساس میکنم میخرم میکنن توی عروسی تنها چرا آخه چرا این حجم درد با منه؟؟

انسانم آرزوست!

با یه مشاور صحبت کن

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل از درون خودته و کاملا اصلاح میشه 

تو تل گرام کانال زندگی سالم خانم سوده هروی رو حتما گوش کن رایگانه ویسای کانال و دستاورد بچه هارو هم گوش کن. منم تنها بودم رو خودم کار کردم روابطم بهتر شد. خداروشكر 

@zendeegiesaleem 

🌊خدا فقط یکی است. لا اله الا الله

از هیچ کس هیچ کاری برنمیاد جز خودت

پس بلندشو و یه تغییر اساسی بده اگه دیگه ازین وضع راضی نیستی

چیکارکنی؟ اول روی اعتماد به نفست کار کن برو کلاسای مختلف باشگاه تو اجتماع باش تا از انزوا دربیای کتابای مهارت گفتگو و دوست یابی و... تو نت بزن خیلی میاره تو این موضوع حتماا مطالعه کن خیلی کمک کنندست

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
از هیچ کس هیچ کاری برنمیاد جز خودت پس بلندشو و یه تغییر اساسی بده اگه دیگه ازین وضع راضی نیستی چیک ...

شما ببین مگه بچه هام ازین کتابا میخونن نمی‌دونم چرا اینطور بودم مشکل چی بود به نتیجه نمیرسم

انسانم آرزوست!
شما ببین مگه بچه هام ازین کتابا میخونن نمی‌دونم چرا اینطور بودم مشکل چی بود به نتیجه نمیرسم

خب اونا برونگران و از بدو تولد اینطوری اجتماعی بودن

ولی شما  نه

ولی مهارتی نیست که بگی من ندارم و نمیتونم و نمیشه اکتسابیه فقط باید بخوای تا بتونی حتی بهتر از اونا بشی

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟