2777
2789

دنیز و دلوین

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دنیز

دایانا 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏

عزیزم با سلیقه خودتو همسرت انتخاب کن

تا وقتی اینجا بپرسی همینقدر سردرگم می مونی!

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

هیچکدوم اینا حتی ایرانیم نیستن. 

بعدم به این فکر کنین تو این جامعه یه بچه بالاخره تو یه سنی به بعد مثلا ۴۰ سالش بشه انشالله اسم اونقد وقار داشته باشه که امتداد داشته باشه براش. 

انتخاب اسم خیلی خیلی مهمه. نسبت به شرایط و جامعه و فرهنگی که هستین اسم انتخاب کنین. این اسم ها بنظر بیشتر جنبه فانتزی دارن. جامعه ما با توجه به گروه سنی یه چیزاییش جدی میشه برای هر فردی

هَر چه دَر فَهمِ تو آیَد؛ آن بُوَد مَفهومِ تو
اخه ما همشونو دوست داریم

ما هم برای بچه هامون بین ۳تا اسم مونده بودیم، درک میکنم. اما مگه شما سلیقه همه رو می پسندی که چیز به این مهمی رو از بقیه میپرسی گلم!؟

هرکسی برحسب نظر شخصی و مدل زندگی خودش به شما جواب میده عزیزم

هر کدوم رو چند روز صدا بزنید، ببینید کدومش بیشتر به دلتون میشینه.

درهر صورت امیدوارم نامدار باشه💖

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
هیچکدوم اینا حتی ایرانیم نیستن.  بعدم به این فکر کنین تو این جامعه یه بچه بالاخره تو یه سنی به ...

شما نظرتون رو میفرمایین .اما انتظار نداشته باشین توی قرن جدید اسم قدیمی و برای مامان مامان بزرگ رو  بزاریم . این اسم ها خیلی زیبا هستن اما باید خودمون رو اپدیت بکنیم . باید ترویج بدیم اینکه به اسم هر کسی احترام بگذاریم . نه اینکه صرفا از علایق خودمون صرف نظر کنیم و به این فکر کنیم که در اینده که فرزندمون 40 سالش یا اصلا 100 سالش بشه اگه اسمش جدید باشه چه اتفاق عجیبی می افته . این نظر منه . ممنون از نظرتون 

ما هم برای بچه هامون بین ۳تا اسم مونده بودیم، درک میکنم. اما مگه شما سلیقه همه رو می پسندی که چیز به ...

طبیعتا در اخر نظری که خودم دوست دارم رو  اجرا میکنم ولی عرض کردم من همهشونو دوست دارم عزیزم . حالا میخوام از نظر بقیه کدوم قشنگتره ؟ مشورت چه اشکالی داره ؟ 🌹

شما نظرتون رو میفرمایین .اما انتظار نداشته باشین توی قرن جدید اسم قدیمی و برای مامان مامان بزرگ رو&n ...

حالا اونقدرم با تعصب نگفتم اسم عذرا و نقی و قلی جد آبادمون زنده کنیما🙄 این تجربه منه که اتفاقا دختر ۱۵ ساله نزدیک خودمون به هیچ وجه اسمشو دوس نداره. اسمش رزلین هست میگه تو مدرسه بهم میگن وازلین.. 😑و همیشم با یه پسوند کوچیک بقیه صداش میزنن. بقیه کی هستن؟ جامعه. مدرسه.. همون فرهنگ و تفاوت ها. همون ادبی که در هر کسی یکی نیست متاسفانه. 

هَر چه دَر فَهمِ تو آیَد؛ آن بُوَد مَفهومِ تو