2777
2789
عنوان

مزاحم😓

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 19 پست
سیوش کنین بعد اگه تلگرام داره چک کنین ببینید کی هست. کافیه اگه داشت شمارشو از لیست پاک کنین میفهمیدم ...

ببين شناره شو برداشتم يكم واضح بهم ميگي چيكار كنم

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
به نظرم بهش بگید شاید سبب آشتی تون هم شد

گفتم 😓

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببين شناره شو برداشتم يكم واضح بهم ميگي چيكار كنم

سیو کنین شمارشو. بعد توی لیست تلگرامتون اگه تلگرام داشته باشه با این شماره ای ک سیو کردی اسمشو میبینی. بعد کافیه از لیست تلگرامت حذفش کنی. میری روی پنجره پی ویش اون سه نقطه بالا سمت راست میزنی و حذف مخاطب میکنی. وقتی حذف مخاطب میشه اسمی که خودش توی تلگرام برای خودش سیو کرده میاد!!!

الله اکبر از این تلگرام 😐 اگرم نفهمیدین حرفامو قدم به قدم پیش برید تا بالاخره بفهمین🤐

هَر چه دَر فَهمِ تو آیَد؛ آن بُوَد مَفهومِ تو
سیو کنین شمارشو. بعد توی لیست تلگرامتون اگه تلگرام داشته باشه با این شماره ای ک سیو کردی اسمشو میبین ...

تلگرام نداره😖