2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بمن ربطی ندارد🤕

766 بازدید | 55 پست

با خواهرش دعوا کرده بودم چندماه پیش ،دیروز رفته بودیم بیرون تو گروه فامیلی عکس دخترمو فرستادم بعد اومد گفت انقد بدم این عکسا توگالری ذخیره میشه ،،هیچی نگفتم..داشت با خواهرش چت میکرد باز گفت فلانی من برم عکسارو بپاکم میام..منم گفتم خوددرگیری مزمن😅بعد باز اومد چرت وپرت گفت منم جوابشو دادم خلاصه ک اون بی احرامی میکرد همش از کلمات بد استفاده کرد و منم عصبی شدم جوابشو دادم ،به شوهرم ک میگم میگه من دخالت نمیکنم،یعنی چی آخه تقصیر اون بود شروع کرد..اون سری هم اون شروع کرد من جوابشو دادم بازم شوهرم هیچی نگفت..خیلی ناراحتم یعنی برام ارزش قایل نیست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار خوبی میکنه 

اگه آقایون دخالت نکنن بهتره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اگر طرفداری اونم نمی کنه ،پس خودت باید مشکل رو حل کنی ،از مدلش خوشم اومد 😄

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 

خب راست گفته دیگه ،،،همه عکسا تو وات ذخیره میشن اعصاب خوردیه منظورش همه عکسا بوده شما چرا به خودت گرفتی؟

░▒▓█ﮔﻔﺘﯽ ﮐﻪ ﻭﺻﻠﺖ ﻣﯿﺪﻫﻢ.ﺟﺎﻡ ﺍﻟﺴﺘﺖ ﻣﯿﺪﻫﻢﮔﻔﺘﻢ ﻣﺮﺍ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺑﺪﻩ، ﮔﻔﺘﯽ ﭼﻮ ﺭﺳﺘﯽ ﻣﯿﺪﻫﻢ♛ █▓▒░

بیخیال بزار انقد بگه تا خودش خسته بشه بفهمه کاراش چقد بی اهمیته . هرچی هم میگه داره ادب و تربیت و شعور خودشو نشون میده 

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 
عجیبه چرا تو اون گروه موندی خب لفت بده

قبلش کاری بهم نداشتیم دیروز نمی‌دونم چرا زورش اومد اونجوری گفت منم آدمی هستم که اگه جواب کسی رو ندم می‌ترکم..امرزوم خواهر دیگش ویس فرستاده و فحش داده..منم گفتم موفق باشید لفت دادم.

والا شوهر منم همینه 

کل طایفه و خانوادش بهم‌ هر دفعه بی احترامی کردن و باهام دعوا کردن ولی هیچوقت پشتم در نیومده هیییچوقت

منم یاد گرفتم که دیگه منتظر نباشم اون از من دفاع کنه یا پشتمو بگیره من خودم باید از پس خودم بر بیام