2777
2789

سلام 

شوهرم بهم پول نمیده زایمان کردم برام یه گل نگرفت پولی ک اوردن پیشه بچم گفتم برا خودم باشه گفت اره 

ازم گرفتش همش مسخرم میکنه ادام رو در میاره😔

من دوسش نداشتم ۱۳سال ازم بزرگتره ب زور منو بهش دادن گفت دنیا ب پات میریزم 

ولی یه تار مو خوانوادش رو ب من نمیده 

برنج میگیره میگه تو زیاد مصرف میکنی 

جلو خونوادم مسخرم میکنه اونا میریزن بهم ولی من ماست مالی میکنم کمکم نمیکنه از وقتی زیمان کردم از بس باهام بحث کرده احساس میکنم افسرده شدم یهو بدنم میلرزه استرس میگیرم 

بهم محبت نمیکنه حتی پشت جاریم رو ازم میگیره چیکار کنم بچه ها نمیتونم با کسی حرف بزنم دردام بگم 😔😔😔😔😭😭😭😭 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه بدی هاش گفتی ، چندتا خوبی هاش بگو که حاضر شدی ازش بچه دار بشی

خوبی دیگه نداره هیچی بخدا روز ب روز داره بدتر میشه یه بار منو خوشبخت نکرده 😔😔😔داخل دوران عقد خیلی خوب بود وقتیم عروسی کردیم شروع شد ولی خیلی بهتر بود الان دیگه نمیتونم بخدا نمیتونم دلم میخواد بمیرم

عزیزم خدا بهت کمک کنه 

ما اینجا کاری از دستمون برنمی‌آید و کل ماجرا و وزندگی شما رونمیدونیم 

با بچت سرگرم شو بی خیال باش عزیزم 

این تیکر هم تموم شد من به اونی که ارزو شو داشتم رسیدم منم مامان شدم دقیقا ماه آخر قرارم با خدا زمانی که فکرش رو هم نمیکردم متن زیر ماله تیکر قبلی هست میزارم بمونه تا همیشه یادم بمونه ....انشالله تا آخر این تیکر منم مامان میشم..خدایا ازت خواستم تا شب قدر سال دیگه حاجتم و بدی و با نوزاد کوچولوم یا نوزاد تو شکمم بیام تو مراسم احیا بشینم دست به دعا بردارم برای سلامتیش خدایا بد قولی نکنیا من منتظرشم دیگه داره کم کم طاقتم طاق میشه...مگه خودت نگفتیاز هرکسی به اتدازه تواناییش امتحانش میکنی ؟ ینی فکر میکنی بیشتر از این توان دارم نه خدا من خیلی ضعیفم... هرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه...
نباید زیر باز میرفتی که باهاش ازدواج کنی 

نمیتونسم این هزارمین بود ک میخواستم ردش کنم خونواد من کاری ب سن سال اخلاق هیچی نداره فقط میگن ازدواج بگجایی نداشتم داخل خونه اذیت میشدم اگر جواب بهش نمیدادم

عزیزم خدا بهت کمک کنه  ما اینجا کاری از دستمون برنمی‌آید و کل ماجرا و وزندگی شما رونمیدونیم&nb ...

تو هر روز یکی مسخرت کنه ادات رو در بیاره بگه فقط لچه داری کن میتونی بی خیال شی

نمیتونسم این هزارمین بود ک میخواستم ردش کنم خونواد من کاری ب سن سال اخلاق هیچی نداره فقط میگن ازدواج ...

خب میگی‌خونه پدر اذیت ‌میشدم. الان خونه شوهر اذیت میشی. با این تفاوت که مسوولیت مادری هم رو دوشته. ولله آدم خونه باباش کتک بخوره شرف داره به این که از دست پسر مردم ذلت بکشی. حداقل اون باباته. 

الانم تنها راهش اینه بری مشاور. و گرنه هم‌خودت افسرده میشی هم بچه ات در آینده.