بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اولین سونو رو چند هفته رفتی؟؟استرس سمه برات سالمه ان شاء الله خیالت راحت خدا اگر داده بلده نگهش داره برات
گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳
اولین سونو رو چند هفته رفتی؟؟استرس سمه برات سالمه ان شاء الله خیالت راحت خدا اگر داده بلده نگهش داره ...
۱هفته بعد تاخیر رفتم دکتر که دکترم گفت ۴هفته و ۴روزته ولی اخرای هفته لکه بینی داشتم دوباره رفتم دکتر سونو فرستاد منو که سونو گفت ۴هفته و۴ روز فقط ساکو دید الانم سونو تشکیل قلب دارم خیلی استرس دارم
۱هفته بعد تاخیر رفتم دکتر که دکترم گفت ۴هفته و ۴روزته ولی اخرای هفته لکه بینی داشتم دوباره رفتم دکتر ...
چقدر زود رفتی الان تشکیل شده خیالت راحت
گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳