2777
2789
عنوان

پربازدید😳😳😳

281 بازدید | 24 پست

بچه ها ی سوال

تاحالاشده باطرفتون قهرکنید یاتموم کنیدخودش برگرده یا مثلااون بی دلیل بلاک کنه ازهمه طرف حتی شمارتون بزاره لبییست رد مث همیشه نباشه پکرباشه جوابتون نده انگارتموم شده باشه بازبرگرده چیشده چکارکردید چجور کناراومدید اینجورمواقع چکارکردید بدتربیقرارشده یا نشده

من الان تواین حالتن بدون دلیل بلاک و لیست ردم اینی ک قسم میخورد اصلا جون مادرشم قسم میخورد ک جدانمیشیم

بی دلیل که نمیشه اصولا خیلی نارضایتی ها پیش میاد و رو هم تلنبار میشه و ناگهان همچین واکنشی اتفاق میوفته، الان باید بشینی به هیستوری رفتار و کردار هاتون تو ارتباطتت نگاه کنی ببینی چه مشکل هایی بوده 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برنگرد عزیزم... این خیلی ادا داره از الان معلومه ولی با یه شماره دیگه بهش زنگ بزن بگو چرا الکی بلاک کردی بی فرهنگ اگه نمی خواستی چرا جون مادرتو قسم می خوری ن که سهله مادرتم برات مهم نیست ببین چی میگه... بعدش حتما منو تگ کن   

اصل:( شهرزاد _ 15 سالمه:::::::)   خانوم دکتر آینده تونم   >^>^>^>^>^>^>^>>^>^>^>^>^>^>^>^                     >: زندگی مثل کافئین تلخه چون گرفته شده:/ مثل کافئین وقتی ریشم رو بگیرن تلخی و انتقامی درست می کنم که = روزی هزار بار آرزوی مرگ کنن :___________:     _راز خوشبختی چیه؟.... +بحث نکردن با احمق ها....  _فکر نمی کنم اینطور باشه .... +بله حق با شماست^  :::)) :________________:  برنده ها روی کارشون تمرکز می کنن:/ #$$$$بازنده ها روی برنده ها)) به جای کنار زدن اشکات اونی رو که باعث اشکات می شه کنار بزن%&
بی دلیل که نمیشه اصولا خیلی نارضایتی ها پیش میاد و رو هم تلنبار میشه و ناگهان همچین واکنشی اتفاق میو ...

ن بهش خیانت کردم ن دروغ گفتم نمیدونم چشه امروزخواهرمم زنگش زد ی وسیله پیشش داشت اوردبراخواهرم اومددم در داد و رفت خواهرم گفت مث همیشه نبوده پکر بوده

برنگرد عزیزم... این خیلی ادا داره از الان معلومه ولی با یه شماره دیگه بهش زنگ بزن بگو چرا الکی بلاک ...

ن اصلا اخه تاحالابهش بی حرمتی نکردم همیشه میگه بهم خیلی ازرفتارشخصیتت خوشم میادمیتونم باگوشی خونوادم بزنگم ولی نمیکنم اینکارو همیشه میومدخونمون چون فامیل هست میومدپیش داداشم دومادمون کسیم شک نمیکرد امادوروز۳روزه یحالی شده نمیاد

ن بهش خیانت کردم ن دروغ گفتم نمیدونم چشه امروزخواهرمم زنگش زد ی وسیله پیشش داشت اوردبراخواهرم اومددم ...

گاهی از درون بهم میریزه فکرش مشغول میشه،. گاهی حس ها نواسان داره الان تو اون فازه  بهترین چیز اینه الان واکنشی نداشته باشی و صبور باشی، بعد اگر خواستی با ملایمت بپرس که چطوره و جریان این رفتار چیه،. بهش باید بگی درکش میکنی و فک میکنی هر دو به اندازه ای بالغ و عاقلید که بشینید صحبت کنید نه بلاک و مشکلی هست بگید بهم یا حتی بخوای هم کات کنی باید عین آدم بیای حرف بزنی. 

گاهی از درون بهم میریزه فکرش مشغول میشه،. گاهی حس ها نواسان داره الان تو اون فازه  بهترین چیز ا ...

یعنی تاچند روز نرم سراغش براش پیام دادم ک هرمشکلی هست اگ ازپسم برمیادبگوبرات انجام بدم...دریغ نمیکنم

و هروقت اروم شدی بزنگ

به خودت بقبولون که تموم شده دردش کمتره

پرودگارا ما را بر انچه که به فراموشی یا خطا کرده ایم مواخذه مکن...❤🌻/لطفا یه صلوات واسه رفع مشکلات ریز و درشتم مهمونم کن...🌈🌌/و زمینی که به شدت گرد است...🌎🎈/این سایتم مث هر اجتماع کوچیک دیگه ای پر از اختلاف سلایق و علاقه اس نمیشه همه رو دوست داشت نمیشه با همه کنار اومد نمیشه توقع داشت که همه دوسمون داشته باشن یه چیز مهم که اینجا وجود داره اینه که میون ادمای خوب اینجا کسایی با سطح فرهنگ پایین وجود دارن که مدعی زندگی نوین و روشنفکرین تو این سایت یاد گرفتم هر کسی لایق جواب و واکنش نیست بعضیا برای تخلیه ی عقده های درونیشون وارد این محیط شدن🙃🖤/بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم به هرحال تربیت و اصالت ادما باهم متفاوته🤞/امام على عليه السلام : من خداوند سبحان را به درهم شكستن عزمها و فرو ريختن تصميمها و برهم خوردن اراده ها و خواستها شناختم...❤
به خودت بقبولون که تموم شده دردش کمتره

اخه اگ میخاس تموم کنه مث قبلا ک باهم بحث میکردیم میگفت تموم دبگ ب من پیام نده بازاشتی ولی الان یهواینجوری اخه

اخه اگ میخاس تموم کنه مث قبلا ک باهم بحث میکردیم میگفت تموم دبگ ب من پیام نده بازاشتی ولی الان یهوای ...

چون احتمالا دیگه واقعا نمیخوادت

پرودگارا ما را بر انچه که به فراموشی یا خطا کرده ایم مواخذه مکن...❤🌻/لطفا یه صلوات واسه رفع مشکلات ریز و درشتم مهمونم کن...🌈🌌/و زمینی که به شدت گرد است...🌎🎈/این سایتم مث هر اجتماع کوچیک دیگه ای پر از اختلاف سلایق و علاقه اس نمیشه همه رو دوست داشت نمیشه با همه کنار اومد نمیشه توقع داشت که همه دوسمون داشته باشن یه چیز مهم که اینجا وجود داره اینه که میون ادمای خوب اینجا کسایی با سطح فرهنگ پایین وجود دارن که مدعی زندگی نوین و روشنفکرین تو این سایت یاد گرفتم هر کسی لایق جواب و واکنش نیست بعضیا برای تخلیه ی عقده های درونیشون وارد این محیط شدن🙃🖤/بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم به هرحال تربیت و اصالت ادما باهم متفاوته🤞/امام على عليه السلام : من خداوند سبحان را به درهم شكستن عزمها و فرو ريختن تصميمها و برهم خوردن اراده ها و خواستها شناختم...❤
اخه اگ میخاس تموم کنه مث قبلا ک باهم بحث میکردیم میگفت تموم دبگ ب من پیام نده بازاشتی ولی الان یهوای ...

سخته گلم میفهممت ولی کارش از قصده احتمالا جدی میخواد ترکت کنه 

به حق این اذان دلت اروم شه و حاجت روا شی