2777
2789
عنوان

قد 166

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 22 پست

من 168تا 170قدم

قد بلندم بین دخترا 

فکر کنم 169باشم متر خونگی یجور نشون داد بیرون یجور دقیق نگزفتم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قد ۱۶۳ خوبه؟ ۱۷ سالمه بنظرتون بلندتر میشم؟

اره میشی

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
جدا؟😳

بله من از دورو بریام میبینم البته به استخوان بندیم ربط داره

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
چ کوتاه چ بلند همه آفریده خداوندیم و به یه شکل زیباییم زیبای همیشه قد بلندی نیست.. قد کوتاهی ...

چن سانته قدت

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜