2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم🥺😔

99 بازدید | 11 پست

امروز عمم خونمون بود من خودم تنها تو خونه هستم پیشم بود ب دلایلی دوسش ندارم زیاد ولی چون گسی زیاد بهش محل نمیده دلم براش سوخت اوردمش پیش خودم بعد شب عمه ی دیگم اومد پیشم بخوابه من ازش خواستم بره بیرون خونشون بخوابه دیگ اگ خواست صبح بیاد اومدم داخل چون خونشون ب خونهی ما نزدیکه صدای در زدنشو شنیدم رفتم گفتم مگ در برات باز نمسکنن گفت اینجا هیچکس منو نمیخواد😔باحالت عصبانی و ناراحتی و گریه دلم کباب شد براش خودش مریضه مریضی روحی هم داره ب خاطر بد رفتاری های مادرش تو بچگی از مادرش متنفره چیکار کنم بخاطر بد رفتاری هاش دلم باهاش صاف نمیشه

ب زور از خونه بیرونش گردم😔😔

خیلی دلم براش میسوزه هیچکس زیاد بهش محل نمیده 

😔😔منم ب خاطر اون میارمش خونموون وگرنه خودمم ازش دل خوشی ندارم

الانم ناراحتم واقعا ک این رفتارو باهاش داشتم🥺

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

البته بعدش فهمیدم براش درو باز کردن خودش دوباره درو بسته و محککم در میزد ک من برم بگم جی شده و توجهشو جلب کنم

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵

بچه ها شما نمیدونید این چ دردیه رو دل من😔من خیلی باهاش خوبم هیچکس باهاش اینطکری خوب نیس

ولی بعضی وقتا تحماش برام سخته😔

چجوری دلت اومد اینقدر بی رحم باشی

تو از همه چی خبر نداری😔

عزیزم باهاش خوب باش گناه داره🥺

خیلی باهاش خوبم طوری ک ب من از همه بیشتر وابستس ولی ی چیزیای میگ ک تحملش برام سخته😔

من نمیدونم ولی من با دشمنم هم اینطوری نمیکنم اگه بیاد خونم هرچی ک بد بوده باشه

ولی شاید اگ این کرو ک با من میکنه باتو هم بکنه کسی دلت رحم نیاد از اون ک خبر ندای