2777
2789

خانما یه سوال بعضیا هستن که از ازدواج میترسن حالا این ترس از کجا اومده بماند 

بنظرتون اگه بیاد و رمان بخونه یا مثلا فیلم های عاشقانه نگاه کنه بنظرتون نظرش تغییر میکنه؟

نه فقط برای خودش رویابافی میکنه

این چیزا باید با مشاور و روانشناس حل بشه

نگاه به زمان عضویتم نکنین کاربری سومم هستش من از سال ۹۷ اینجام😁 عکس پروفایل خودمم لطفا کپی نشه🙋🏻 حامی و عاشق حیوانات😌🌱 نویسنده و کرم کتاب😉📚دنیا دو روزه، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره.. پس بخند تا خوش بگذره😜 این یه نصیحت از ادمی که به ترک دیوار هم میخنده😂✋  چطور از جهان سومی و جهالت اعتراض دارین وقتی که همش دنبال حس شیشمین؟ درکتون نمیکنم!🤔 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد🙄 دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد😎🤪👑زندگی زیباست، تماشایست.. چرا زیبا نمیبینیم؟ چرا گاهی به پای این همه خوبی نمیشینیم؟ چرا باهم نمیخندیم؟ مگر دنیا چه کم دارد؟ ببین این آسمان آبیست.. ببین دنیای ما آکنده از پاکیست! و خوبی تا ابد پاینده می‌ماند... تو باور کن.. همین کافیست:)❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بنظرم قبل از اینا باید دلیل ترسش رو فهمید

ایا تو خانواده پر تنشی بزرک شد؟

تنش والدین؟

ازدواج شکست خورده اعضا خانواده؟ دوستان؟

یا اینکه شخص یک سازه برای خودش ساخته...مثال... بر این مبناکه همه مردان بدن.... یا برعکس.... 

نه فك نكنم رمان بخوني بيشتر روياپرداز ميشي😄

میدونید منظورم رویا پردازی نیس 

مثلا از این میترسه که پس فردا از پس زندگی و روابط داخلش برنیاد تقریبا میشه گفت چشم و گوش بسته هست

میدونید منظورم رویا پردازی نیس  مثلا از این میترسه که پس فردا از پس زندگی و روابط داخلش برنیاد ...

اره رمان خیلی تاثیر داره ولی مشاور بیشتر می‌تونه کمک کنه 

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 
من بنظرم قبل از اینا باید دلیل ترسش رو فهمید ایا تو خانواده پر تنشی بزرک شد؟ تنش والدین؟ ازدواج ش ...

چند روز پیش که با من حرف میزد واقعا نمیدونست این ترس از کجا میاد فقط مدام میگفت حس میکنم با ازدواج بدبخت بشم یا آخرش هیچی نشه 

از یه طرفی خودمم میدونم چقدر دوست داره ازدواج کنه و از جنس مخالف محبت دریافت کنه ولی این ترسش هم نمیدونم از کجا اومده

اگه رمان بخونه ترسش میریزه؟

چند روز پیش که با من حرف میزد واقعا نمیدونست این ترس از کجا میاد فقط مدام میگفت حس میکنم با ازدواج ب ...

من فکر نمیکنم رمان چاره ساز باشه....فکر میکنم وقتی تو شرایط دیگه ای قرار بگیره... اون نیمه شو پیدا کنه.... ترسش میریزه... چون الان براش همه چی مبهمه... تصوری نداره... ادمم از چیزی ک نمیدونه میترسه

من بنظرم گذر زمان.....و شرایط...تنها چاره سازن

2790
2778
2791
2779
2792