2777
2789
عنوان

مشورت

79 بازدید | 9 پست

سلام به همه من در مورد این موضوعی که دارم مینویسم به مشورت احتیاج دارم اگه میشه لطفا کمکم کنید ممنون

من از یه دختری خیلی خوشم میاد و کلی هم باهم حرف میزدیم و میگفتیم و میخندیدیم خودش یکبار با یه پسره یکسال و نیم تو رابطه بوده قبلا و الان هرکی هرچی بهش میگه اون میگه نه فعلا نمیخوام وارد رابطه ای بشم جدیدا دیر جواب پیام های منم میداد که من متوجه شدم از یه پسر دیگه ای خوشش اومده که اون پسر خودش از یکی دیگه خوشش میاد و اون پسر اصلا به این دختری که من دوسش دارم اهمیت نمیده ولی من خیلی بهش اهمیت میدادم نمیدونم چرا اینجوری کرد من خیلی دوسش دارم خیلی دختر خوبیه به این راحتی نمیخوام بیخیال بشم بنظرتون ارزششو داره؟

آدم های مهربون ‌احمق نیستن، اينو هیچ وقت یادت نره!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام. عذر میخوام‌ اما این دختر هیچوقت شما رو دوست نداشته. احتمالا براش جنبه ی سرگرمی داشتین.

به نظر من نباید روی چنین گزینه ای وقت بذارین. چون خودتون آسیب میبینین. موفق باشید 🌹

سلام. عذر میخوام‌ اما این دختر هیچوقت شما رو دوست نداشته. احتمالا براش جنبه ی سرگرمی داشتین. به نظر ...

من چون بار اولمم هست به این راحتی نمیتونم خیلی برام سخته

درک میکنم. اما بهتره دنبال کیس مناسب تری باشین تا فراموشش کنین. شما کنار این خانوم فقط آسیب میبینین ...

خیلی ممنون🌸