2821
2789
عنوان

خاطرات جن.....

837 بازدید | 41 پست

خودم میگم شما بگین خواهشا واقعیت باشه

بچه ها من ازبچگی همزاد داشتم البته اینوخانوادم متوجه نشدن فقط همیشه تمام اعضای خانوادم ازبچگی افتضاح من که هرشب سرساعت مشخص گریه وجیغ میکشیدم اعتراض دارن ومن وقتی بزرگ شدم متوجه شدم بخاطر

آزار اذیتاشون...

یادم میاد اولین خاطره زمانی بود که شیش هفت سال داشتم ونصف شب یکی چندبار منو صدا زد ن یکبار چندبار

واین اتفاق مزخرف چون بارها تکرارشد باعث شد تو ذهنم بمونه

آزار اذییت های اصلی وقتی خیلی عاقل ترشدم اتفاق افتاد که شبا یکی منوبیدار میکرد تقریبا هرشب 

ویادم میاد شباییی که برای امتحان بیدار میموندم همش یکی درحال گشت وگذار توخونمون بود من قشنگ سایه یا صدای اجسامو میشینیدم و....

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این اتفاقات ادامه داشت تاجایی که اونا قشنگ شبا دستمو ی لحظه میگرفتن 

یاهمیشه خواب آینده رو میدیم وقتی پرسیدم ازیکی میگفت همزاد داشتن هم خصلت خوب داره هم بد خوبش اینه که حس ششم داری (البته من فقط برای خودم کارمیکنه)بدیش اینه ممکنه نذارن زندگی خوبی داشته باشی وفوق العاده حسود باشن

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
فقط چال چونت

فقط چال چونه چی؟عینک رو بگو

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

یادم میاد ی شب که خونه تنها بودم وخانوادم چون عیادت یکی از اقوام رفته بودن شب ماشینشون خراب شپ ونیومدن اون شب منو بابای مریضم خونه بودیم شب وقتی خوابیدم(زیرپنجره...

پنجره طوری میلرزیدو صدا میداد که ی لحظه با ترس وبدبختی بیدارشدم وبدو بدو رفتم سمت بابام جون فک کردم زلزله ست اما دیدم فقط پنحرست وبعد چندثانیه واستاد تکون خوردنش

این بدبختیا ادامه داشت تا ی شب که بعدش تصمیم گرفتم ی فکری بکنم...

ی شب که میخاستم بخابم 

ازهمون شب برادر تو خواب داد کشید بقول معروف شبح گرفتش

ومن حس کردم امشب شب من نیس 

خلاصه خوابیدم اما نگم براتون چه خوابی

اون شب تاصبح یا دستمو میگرفتن یا باانگشت میزدن به پام یا انگاریکی دست میکشید روی صورتم تاصبح موقع اذان اذیتم کردن هنوزم دلیلشو نمیدونم اماهمون شد تلنکری تا برای خودم فکری کنم

رفتم تو سایت واینستا وتلگرام 

تا یجا ی خانوم نوشته بود حرز امام جواد جن وهمزاد و دور میکنه اما شب اولی که ببندین اونایی که همزاد دارن اذیت میشن ولی نترسین ودر نیارین ازبازو تون

منم جون شرایط خریدن وتهیه شو ندارم از نت تمام شرایطشو انجام داد

که اون روز قمر درعقرب نباشه 

ی نماز طولانی داشت 

و....

خلاصه بستم به بازوی راستم 

اما خداشاهده اون شب بدترین شب عمرم بود

توخواب خواب ی جنو دیدم که بهم گفت درش بیار اما خداشاهدت ی صداهم همش توگوشم بود میگفت نترس درنیار

منم به جنه گفتم درنمیارم که یهو دستشو دراز کردم سمتم که درش بیار که منم یهو با ی جیغ بلند ازخواب پریدم...

اون شب بازم تاصبح خیلی اذیت شدم 

اما ازاون شب خداروشکر خوبم وکاری باهام ندارن 

حتی دیگه از بازوم بازش کردم وگذاشتم ی گوشه ازخونه اما خوبم

خب

خب نداره دیگه😐😐

یکی منو بغل کنه   

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
2825
2823
2791
2779
2792