2777
2789
عنوان

کادوی تولد

136 بازدید | 10 پست

برای بچه ی ۷ ساله زیاد نمیخوام خرج کنم اما یجوری باشه که چشم فامیل و کور کنه تا سقف ۴۰ خوبه دختره چی خوبه

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چهل هزار؟ چشم بازارو کور میکنی ک

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا

تا سقف چهل؟؟؟ ورشکست نشی یه وقت؟؟؟

ببخشید ولی با چهل تومن باید کوفت بدی بهش تازه میخوای چش فامیل هم کور کنی؟؟؟  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

با ۴۰ تومن چشم فامیلو کور میکنی🤕💔😂

باز آمد شوهر بی بهانه، با ادایی کودکانه، هیکلی چون استوانه می کند غر غر به خانه، یادم اید روز اول، گردنش کج، دست و پا شل . پیش بابا موش میشد سر خیس تا گوش میشد . دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک، شاد و چابک. چشمهایم همچو اهو، عطر موهایم چو شب بو . می شنیدم از لب او حرفایی همچو جادو : من غلام خانه زادت، جان دهم هر دم به یادت، گر نیایی خانه ی من می گریزد روحم از تن . بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همان جا . شد به پا جشن عروسی کیک و شام و دیده بوسی . بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم . قسمتم یک مرد جانی ، اندکی لوس و روانی ، بی اراده همچو یابو، پرخور و مغرور و پر رو . بشنو از من جان خواهر، هر که کرد این دوره شوهر ؛ خاک بر سر گشت و حیران . شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان......
تا سقف چهل؟؟؟ ورشکست نشی یه وقت؟؟؟ ببخشید ولی با چهل تومن باید کوفت بدی بهش تازه میخوای چش فامیل هم ...

خب گرونیه واقعا الان با این گرونیا فقط فقط پدر و مادر باید واسه بچشون کادو بخرن ، اونا بچه آوردن بقیه باید جورشو بکشن؟ خدایی زوره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز