2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد مردم سادن بخدا.عشق و عاشقی برا فالوور بود.الانم این جدا شدناشون... کی میخواین بفهمید اینکارارو ...

ای که چندین سال باهم و زیر یه سقف زندگی کردن،فیلم بازی کردن بود😒

چقد مردم سادن بخدا.عشق و عاشقی برا فالوور بود.الانم این جدا شدناشون... کی میخواین بفهمید اینکارارو ...

تنها چیزی که ممکنه از این طرح اینترنت ملی خوشحالم کنه همین حذف این بلگرای مسخرس که هرچی بی هنره با یه تاپ و شلوارک اومدن و شدن بلاگر اه اه

بلاخره باز میشه این در صبح میشه این شب😔

هنوزم فک میکنی نبود؟از همین پیجش این دختره چ پولی ب جیب زد.حالا بقبه مردم فلک زده دارن سینشونو سپر میکنن براش ک فلان و بیسار 😂😂

عزیزم کمی فکر کن 

الان ایشون با کاری که کرد فالورای همسرش زیاد شد در نتیجه بیزنس همسرش هم بهتر میشه دوروز دیگه هم همه چی فراموش میشه ولی اونا پولدار تر 

هنوزم فک میکنی نبود؟از همین پیجش این دختره چ پولی ب جیب زد.حالا بقبه مردم فلک زده دارن سینشونو سپر م ...

مردم رو نمیدونم ولی این جا کسی سینش رو براشون سپر نکرده 

فقط خواستم ببینم نظر مردم راجبشون چیه

همین

آی قربونه دهنت.دقیقا حرف دله منو زدی.بی هیییییچ هنریییی

والا بخدا.چارتا چی حالا یاد بدن یه چیزی.الان همون صدف بیوتی چه هنر ارایشی داشت که باید این همه معروف شه.الان چند روزه برید ببینید کل تایپیک ها شده سی سی و حاجی😑

بلاخره باز میشه این در صبح میشه این شب😔
@moon___sa     بیا بازم بحث  سیسو😂

هاهاها😂😂😂😂جیگر منی 😘😘😘

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎