2789
عنوان

گناه و توبه

161 بازدید | 21 پست

سلام خوبین . من مدتی  گناه زیادی انجام دادم..و یه خواسته از خدا داشتم و دارم ولی خدا صدامو نمیشنوه و جوابمو نمیده و انگار باهام قهره.. الان من دارم تلاش میکنم و مدتیه که گناه رو کنار گذاشتم و نمازمو شروع کردم هر روز سوره بقره رو پخش میکنم و گوش میدم صلوات میفرستم.. دارم تلاشمو میکنم که خدا بهم نگاه کنه و صدامو بشنوه و باهام قهر نباشه دیگه

دارم تمام تلاشمو میکنم از گناه بزرگی که مرتکبش بودم رو گذاشتم کنار حدود یه ماهی میشه انجام ندادم.. شیطان همون دشمن آشکار در من رخنه کرده بود ولی میخوام بر شیطان غلبه کنم و خدا یه گوشه چشم بهم بندازه محتاج نگاه خدام .. البته بگم گناه من زنا نیست .. من مجردم و یه موقعی نماز میخوندم تا حدودی حجابم خوب بود ولی یهو تو دام شیطان افتادم و خطاهای و گناهانی مرتکب شدم.. الان توبه کنم و تلاش کنم خدا در رحمتشو به روم باز میکنه و کمکم میکنه ؟؟ 

امضام...

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

توبه همیشه جواب میده.... به شرطی که دلی باشه و تکرار نکنی.. 

راستی گناهت مربوط به حق الناس نیست که؟ 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم حق الناس محسوب میشه یا نه 

ببین باعث میشه کسی ناراحت بشه؟ ببین کسی رو ناراحت میکنه و صدمه روحی و جسمی به کسی میزنه؟ 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
ینی چی؟

امضام بخون

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

خدا هر کاری کنی دقت کن هر کاری کنی بازهم می‌بخشه و درش به روت باز این نا امیدی همش کار شیطان ک میخواد مارو از خدا دور کنه  و بگه خدا دیگ فرصتی بهمون نمیده درواقع این خدا نیست که از ما دور میشه خدا همیشه هست نزدیک تر از رگ گردنمون 

ببین عزیزم خدا همیشه درش به روت باز اینو یادت باشه حتی تو بدترین شرایط وقتی پشیمون شدی خدا پیشته فکر نکن لحظه ای ازت دور شده

می رسد غم های بی پایان به پایان غم مخور

بله چرا نکنه

حتما شنیدی که خداوند گفته صدبار اگر توبه شکستی بازآ

خداوند میبخشه

منتهی تو باید تلاش کنی آثار منفی که گناهانت داشتن و باعث تیره و کدر شدن روح و روانت شدن رو از بین ببری و روحت رو پاک کنی و صیقل بدی. با همون نماز و قرآن و عبادت و نیایش.

من خودمم مشغولش هستم. بهت پیشنهاد میکنم نمازشب هم بخونی. ذکر استغفار هم در طی روز زیر لب مرتب بگو 

ان شاءالله عاقبت بخیری نصیبت بشه عزیزم

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
ببین باعث میشه کسی ناراحت بشه؟ ببین کسی رو ناراحت میکنه و صدمه روحی و جسمی به کسی میزنه؟ 

اگه همون ادما به روح من اسیب زده باشن حق الناس من به گردن اونا باشه چطور؟؟

صد در صد خدا میبخشه  بهت توصیه میکنم حتما حتما کتاب رابطه عبد و مولا رو بخونی

چند روزه این کتاب رو توی تاپیک ها میبینم معرفی میکنن. واقعا مشتاق شدم بخونم اما متاسفانه یه کتاب فروشی درست و درمون توی شهر ما نیست

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃