2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 24 پست

ربطی نداره اگرم رابطه نخوای حتما یه دلیلی داره باید دنبال دلیلش باشه گلم من خیلی رابطه میخواستم و گرم بودم شوهرم از من بدتر اما بعد یه مدت خیانتاشون دیدم چت میکنه با دخترا قربون صدقشون میره بعدش تو رابطه هی بهم میگه قربون صدقم برو این کارو کن اون کارو کن که بهش لذت بده اما اون برای من هیچ کاری نمیکنه منم خیلی سرد شدم به فکر خودشه من از ض ااااا نمیشم این دلیل میشه خیانت کنم نه اصلا 

کار شوهرتون رو‌نمیپسندم اما کار شما هم خیلی اشتباه اینکه ب خودت نرسی و باهاشم رابطه نداشته باشی

گلم یکی بهم گفت زن هر چی بشه افسرده یا شاد موفق یا بدبخت مردش میکنه دقیقا درسته زن با زبون خوش میشه یه آدم دیگه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

یه سره منوشوهرم دعوا داریم بهم بگه اینورتر وایسا سگ میشم همه کسشو یکی میکنم‌ نفرین اینا

ببین عزیزم ی ذره انگار عصبی هستی .و استرسی ک مردا از اینجور زنا فراری هستن.خودتو. اول درمان کن گلم.سلامتیت مهمتره.بعد سراغ خیانتشو برو

❤🙋🏻‍♀سلام برانان ک درما  چیزی‌را دوست داشتند.ک خودمان ان را ندیدیم‌و‌دوست نداشتیم❤🙋🏻‍♀
چرا میشه بگین

خب شما بهتر میدونید که زندگی  زناشویی بر نزدیکی استوار هست که سردی شما همسرتون کم کم سمت خیانت کشونده 

مشکل همسرتون که هیز بودنشه و داشتن وفا براش معنی نداره اون زندگیو در لحظه میبینه 

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬
ربطی نداره اگرم رابطه نخوای حتما یه دلیلی داره باید دنبال دلیلش باشه گلم من خیلی رابطه میخواستم و گر ...

اگر شوهرت بود خیانت میکرد می‌گفت زنم تامینم نمیکنه همیشه ما زن ها باید له بشیم و تحمل کنیم

یک روزی باران می بارد آرام آرام میشوید غم ها را

گلم یکی بهم گفت زن هر چی بشه افسرده یا شاد موفق یا بدبخت مردش میکنه دقیقا درسته زن با زبون خوش میشه ...

بخدا باهمچیش ساهتم الان شدم به ادم افسرده بدبخت اون بهم خیانت کرد