2777
2789
عنوان

نتایج

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 23 پست
به امضات توجه نکردم انشاالله قبول میشی برای برادر من هم دعا کنید

باشه عزیزم انشالله به حق این ساعت همه قبول بشیم🥺💞

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

گفتن نتایج از دوشنبه هفته آینده میاد😐

وای نههه

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نههه

استرس نداشته باشه ایشالا به نتیجه دلخواهت میرسی

....

ولی فک نکنم از امشب بیاد چون مشاورم گف از دوشنبه میادیعنی سه روز دیگ ت سایت سنجش هم نگا کردم نوشته بود از دوشنبه 

حافظا دیدی که کنعان دلم بی ماه شد ، عاقبت با اشک غم کوه امیدم کاه شد ، گفته بودی یوسف گمگشته باز آید ولی ، یوسف من تا قیامت همنشین چاه شد دلتنگتمم خوش خنده م🖤
استرس نداشته باشه ایشالا به نتیجه دلخواهت میرسی .... ولی فک نکنم از امشب بیاد چون مشاورم گف از دوش ...

🥶🥶🥶مطمئنم دق میکنم

زودتر بیااااد شرش کنده بشه بره😭😭😭😭😭

یجوری استرس گرفتم و افسردگیم داره بیشتر میشه که میخوام طولانی بخوابم

😢😢😢💕بگردم منممممم

حس میکنم امشب میاد😢

خدانکنه گل من💕💕