2777
2789
عنوان

برام دعا کنید...

32 بازدید | 2 پست

میشه برا حاجتم دعا کنید...

دوسال پیش اینجا میگفتم برا حاجتم دعا کنید ...

چرا خدا حاجتمو نمیده😭خستم...دلم گرفته...اخه چرا نمیشه...کلی دعا میکنم...چله میگیرم...قانون جذب ...نمیشه😔اخه چرا...تو این دنیا فقط جا برا من تنگ اومد...

😔توروخدا برام دعا کنید که بشه...

میشه بعده اینکه لایکم کردی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرسی❤❤

الهی جوری امسال به خواستت برسی که بگی ای وای خدای من باورم نمیشه    از ته دلم برات بهترینارو میخوام برا ارامش و خوشبختیت  حمد و ایت الکرسی میخونم 

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️  
الهی جوری امسال به خواستت برسی که بگی ای وای خدای من باورم نمیشه    از ته دلم برات بهترینا ...

مرسی عزیزم  حاجت روا باشی انشاالله

میشه بعده اینکه لایکم کردی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرسی❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان