2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 1358 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان از اولین علامتم که نفهمیذم کروناست ۹روزه میگذره سه چهار روزه انگار سینوسام عفونتکرده اونطوری ...

من و دخترم پنج روز بویایی نداریم دخترم خیلی سرفه داره و همسرم خدا تو این عیدی  مریض شدیم خداوتمام مریضا رو شفا بده 

آب هویج،

تو فلاکس بادام کوبیده و هل و آب جوش ببند مرتب بخورید

سیب درختی رو پوست بگیر چهار قسمت کن هستش رو بگیر تو یه قابلمه کوچیک ک درش قشنگ بسته بشه آب تا نصف کمتر ،بریز سه چهارتا قندم بنداز بذار بجوشه تا آبش غلیظ شه میشه کمپوت اونم خوبه

🌹الحمد الله رب العالمین🌹

من همسرم پارسال فوت کرده منم و ی دختر هشت ساله من چی بگم قوی باش انشالله هیچی نیست برای منم دعا کن

عزیزم خدا بیامرزه خدادعمر باعزت به خودت بده  ان شا الله بلا از همه دورباشه منم از نوجونی بی مادر بودم بدبختی ها کشیدم

شاپری جون امروز رفتیم دکتر برای کرونا دکار داخلی بود این قرصی که شما گفتین فاپیپرو ا اینو داد گفت 16 عدد برای روز اول یعنی در 24 ساعت 16 عدد میترسم بخوریم دکتر شما چقدر گفته