2777
2789
عنوان

نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 51 پست
تو چرا عزیزم ؟😢من از خانوادم خسته بودم باهاشون نمیساختم افسرده بودم واسه همین با اینکه فقط حس خوبی ...

منم دقیقا مشکل شمارو داشتم 

با پدرم اصلاااااااا نمیساختم 

کاراش رفتاراش دیوونم میکرد

همسرمم همکار پدرم بود از وقتی دبیرستان بودم رفت و امد داشتیم منک دانشگاهم تموم شد اومدن جلو پدرم از خداش بود چون میشناختشون 

من راضی نبودم بهشم گفتم اونم هیچی نگفت هرچی گفتمم قبول کرد 

الانم ک تحت درمانم دکتر گفته مشکلت ریشه تو کودکیت داره باید از منبع استرست دوری کنی منم کلا پدرمو گذاشتم کنار

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
منم دقیقا مشکل شمارو داشتم  با پدرم اصلاااااااا نمیساختم  کاراش رفتاراش دیوونم میکرد هم ...

تو از رابطه میترسی؟ حتما پیش یه سکستراپ برو خیلی تاثیر داره اگه باهمسرت جدا از این مشکل خوشی حتما پیگیری کن تا دوباره به روزای مجردیت برنگردی 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو از رابطه میترسی؟ حتما پیش یه سکستراپ برو خیلی تاثیر داره اگه باهمسرت جدا از این مشکل خوشی حتما پی ...

اره ب شدت وحشت دارم

ب حدی حالم بد میشه ک بعدش گلاب ب روت بالا میارم کلا پشیمون میشیم

مشاوره ک میرم اما گفته مشکلت خیلی خاصه مقاومتتم زیاده روند درمانت داره طولانی میشه...

منم دست خودم نیست

خداروشکر اون مرد خوبیه بدی ندیدم ازش اما واقعا نمیتونم

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
اره ب شدت وحشت دارم ب حدی حالم بد میشه ک بعدش گلاب ب روت بالا میارم کلا پشیمون میشیم مشاوره ک میرم ...

همین دیگه عزیزم اگه مرد خوبیه از دستش نده سعی کن درمان بشی من که اصلا دیگه اعصاب خانواده رو ندارم 😑😑😑

همین دیگه عزیزم اگه مرد خوبیه از دستش نده سعی کن درمان بشی من که اصلا دیگه اعصاب خانواده رو ندارم 😑 ...

تازه الان خوب شدم ک اینم ماه های اول ازدواج فاجعه بودم اصلا

خدا باعث و بانیشو نابود کنه...

تازه الان خوب شدم ک اینم ماه های اول ازدواج فاجعه بودم اصلا خدا باعث و بانیشو نابود کنه...

😔😔😔😔😔😔حالا بریم بگیم فلان طور شده تقصیر شماست قسم و آیه گردن هم نمیگیرن صلاحمونو میخواستن جون خودشون

😔😔😔😔😔😔حالا بریم بگیم فلان طور شده تقصیر شماست قسم و آیه گردن هم نمیگیرن صلاحمونو میخواستن جون ...

دقیقااااااااا

زندگی خواهرمو ک نابود کرد زهرشو ب منم ریخت حالا خواهر کوچیکم مونده 

ب اون میگم بیا پیش من زندگی کن همسرم اصلا مشکلی نداره پیشنهاد خودشه

اما خواهرکوچیکم جوووووونش ب پدرم وصله دیووونشه اصلا

بابام بدتر عاشقشه بدرد هم میخورن