2777
2789
عنوان

نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 51 پست
اره میفهمم چی میگی  اما خجالت نداره کم کم باهاش صحبت کن در این باره  مطمئن باش کمکت میکن ...

😢💔

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از حاملگی وحشت دارم از طرفیم میترسم مثل خواهرم بشم  دوست ندارم یکیو ب این دنیا بیارم ک نتونم ...

به خودت  تلقین بد نکن عزیزم  همیشه اینو بگو من مادر خوبی میشم باور کن اینقدر تاثیر گذاره  ان شاالله به بهترین شکل تجربش کنی

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  
به خودت  تلقین بد نکن عزیزم  همیشه اینو بگو من مادر خوبی میشم باور کن اینقدر تاثیر گ ...

تلقینم نکنم این ترس لعنتی باهامه

اما تو خواب ک حس فوق العاده ای بود...

ممنونم از شما😚😚😘😘

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
از چه نظر؟

اقتصادی،فرهنگی،خشکسالی،نبودن آزادی

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

اقتصادی،فرهنگی،خشکسالی،نبودن آزادی

اقتصادی مشکل نداریم خداروشکر

اما در رابطه با بقیه چیزا شدیدا تو فکر مهاجرتم میخوام دربارش با همسرمم صحبت کنم 

اما در کل خودم از بارداری و زایمان وحشت دارم...

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
عزیزم ناراحت نباش😟

دلم داره میترکه هم برای حس خودم هم دل شوهرم که میدونم چقد عاشق بچه اس و الانم میدونم چقد خسته شده ولی چیزی بهم نمیگه 😢

اقتصادی مشکل نداریم خداروشکر اما در رابطه با بقیه چیزا شدیدا تو فکر مهاجرتم میخوام دربارش با همسرمم ...

شکر خدا🤲

آره خب ترس هم داره، خیلی سخته

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

انشالله که سالم بغل بگیریش ❤ میشه امشب برام دعا کنی منم مامان بشم⚘ بخدا خیلی به دعاهاتون نیا ...

انشالله عزیز دلم از ته قلبم واسه تمام چشم انتظارا دعا میکنم این ماه خدا دامنشونو سبز کنه 

دلم داره میترکه هم برای حس خودم هم دل شوهرم که میدونم چقد عاشق بچه اس و الانم میدونم چقد خسته شده ول ...

عزیزم حداقل سعی کن باهاش حرف بزنی 

ب توافق میرسین مطمئنا

قبل از ازدواج چرا باهاش حرف نزدی؟

عزیزم حداقل سعی کن باهاش حرف بزنی  ب توافق میرسین مطمئنا قبل از ازدواج چرا باهاش حرف نزدی؟

من چندان اشنایی و علاقه ای نداشتم بهش اون علاقمند بود و گفت کاری میکنه عاشق بشم همونطورم شد اصلا فکرشم نمیکردم اینجوری بشه اینقدر دوسش داشته باشم 😢

من چندان اشنایی و علاقه ای نداشتم بهش اون علاقمند بود و گفت کاری میکنه عاشق بشم همونطورم شد اصلا فکر ...

منم همینطور

اما الان ک یکساله ازدواج کردم حسی ندارم بهش

بیشتر دلم براش میسوزه...

الانم ک کلا دوهفتس ول کردم اومدم شمال

منم همینطور اما الان ک یکساله ازدواج کردم حسی ندارم بهش بیشتر دلم براش میسوزه... الانم ک کلا دوهف ...

تو چرا عزیزم ؟😢من از خانوادم خسته بودم باهاشون نمیساختم افسرده بودم واسه همین با اینکه فقط حس خوبی بهش داشتم قبول کردم و اصلا مهم ترین معیارمم همین بود که خونمون به شهر دیگه باشه نمیدونستم قراره اینجوری بشم 😔 دلمم براش میسوزه خیلی ، خیلی داره خودشو کنترل میکنه برادراش دوتاشون کوچیکترن ولی بچه دارن یجوری با حسرت نگاه میکنه دلم کباب میشه ناراحتم که اینقد خودخواهم