2777
2789
عنوان

نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 51 پست
چرا با همسرتون ب این نتیجه رسیدی استار؟

از حاملگی وحشت دارم

از طرفیم میترسم مثل خواهرم بشم 

دوست ندارم یکیو ب این دنیا بیارم ک نتونم براش ی مادر کامل باشم

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فاصله ترسناکه 😢مخصوصا دختر باشه همین الانشم دختربچه ببینی تا قورتش نده ول نمیکنه

همسر من اینطوری نیست اما کلا مهربونه یعنی باهاشون بازی میکنه اما خیلیییییی دوست نداره

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
همه ک شبیه هم نیستن  بیستر فکر کن

میترسم پشیمون بشم

ای جانم بسلامتی. من گذاشتم هشت هفته برم.دعا کن قلب نینی منم تشکیل شده باشه و بزنه.🙏🥰

انشالله میزنه عزیز دلم.. انشاالله ب سلامتی و خوشی این دورانو طی کنی و بغل بگیریش😍❤️

همسر من اینطوری نیست اما کلا مهربونه یعنی باهاشون بازی میکنه اما خیلیییییی دوست نداره

😢مال من چند دفعه هم بحثشو پیش کشیده منم گفتم نه در لفافه دیگه تکرار نکرد ولی یکی دوماهه رفتاراش و عذر میخوام کاراش تو رابطه عجیبه فعلا باردار نشدم ولی خیلی میترسم نمیدونم چیکار کنم

خیلی حریر بیتحمل هستم؛ با شما پوستکلفتها و گستاخها دووم نمیارم، پژمرده میشم، میمیرم.

😢مال من چند دفعه هم بحثشو پیش کشیده منم گفتم نه در لفافه دیگه تکرار نکرد ولی یکی دوماهه رفتاراش و ع ...

من یکساله ازدواج کردم اما واژینیسموسم خیلی کاری بهم نداره از این لحاظ راحتم قبل ازدواجم باهاش درباره بچه حرف زدم قبول کرد

اما خودم نمیدونم پشیمون میشم از بچه نداشتن یا از داشتنش 

اصلا نمیدونم

اما شما مشاوره برو شاید ب دردت بخوره بالاخره یکیتون کوتاه بیاد..

شرایط کشور خیلی بده،بیشتر صبر کنید

من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائل خواهد شدزندگی نخواهم داد.اگر دنیایی که از بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد

شرایط کشور خیلی بده،بیشتر صبر کنید

از چه نظر؟

من یکساله ازدواج کردم اما واژینیسموسم خیلی کاری بهم نداره از این لحاظ راحتم قبل ازدواجم باهاش درباره ...

خب من روم نمیشه دلیلمو بهش بگم من خیلی دوسش دارم اونقدری که جای همه ی خانوادمو برام پر کرده همه عقده هام همه محبتهایی که ندیده بودمو در حقم انجام داده اون فک میکنه من بخاطر کارم نمیخوام بچه دار شم همش میگه پرستار میگیرم ولی من میترسم دیگه دوسم نداشته باشه

خیلی حریر بیتحمل هستم؛ با شما پوستکلفتها و گستاخها دووم نمیارم، پژمرده میشم، میمیرم.

خب من روم نمیشه دلیلمو بهش بگم من خیلی دوسش دارم اونقدری که جای همه ی خانوادمو برام پر کرده همه عقده ...

اره میفهمم چی میگی 

اما خجالت نداره کم کم باهاش صحبت کن در این باره 

مطمئن باش کمکت میکنه...