2821
2789
عنوان

رشته ریاضی

190 بازدید | 12 پست

سلام دوستان خوبید میخوام برم ریاضی برای رشته هوافضا منتها هدفم یکم اونور آبیه به نظرتون میشه تو این رشته موفق شد کسی از آشناهاتون این رشته رو رفته موفق شده؟

دانشگاه خوب دولتی قبول شی کشورای خارجی بورسیت میکنن برو

چیزی‌ست از جنس درد، وقتی که زخمی می‌شوی، از جنس شورمندی، وقتی که عشق را تجربه می‌کنی، از شعف، وقتی به دستش می‌آوری و از اندوه، وقتی دستانت نایی برای مشت شدنی مقابل ستم، در خود نمی‌یابند.                                               من از تمام دنیا شبی بریدم تو را که دیدم... میان چشم مستت چه ها ندیدم تو را که دیدم... غمِ تو را همان شب، که دل سپردم به جان خریدم قسم... به جانِ تو من، به جان رسیدم، تو را که دیدم!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهان ممنون منتها میترسم بگن چه میدونم نرو و اینا😅 ولی خیلی علاقه دارم به این رشته☺😊

عزیز دلم حرف بقیه رو برییییز دور... خیلیم رشته ی خوبیه خوب درس بخون دانشگاه توب قبول شی.. خارج کشور همون موقع دعوت نامه رو میده بهت

چیزی‌ست از جنس درد، وقتی که زخمی می‌شوی، از جنس شورمندی، وقتی که عشق را تجربه می‌کنی، از شعف، وقتی به دستش می‌آوری و از اندوه، وقتی دستانت نایی برای مشت شدنی مقابل ستم، در خود نمی‌یابند.                                               من از تمام دنیا شبی بریدم تو را که دیدم... میان چشم مستت چه ها ندیدم تو را که دیدم... غمِ تو را همان شب، که دل سپردم به جان خریدم قسم... به جانِ تو من، به جان رسیدم، تو را که دیدم!  
عزیز دلم حرف بقیه رو برییییز دور... خیلیم رشته ی خوبیه خوب درس بخون دانشگاه توب قبول شی.. خارج کشور ...

دقیقا آخه هم علاقه دارم هم شنیدم برای خارج رفتن ریاضی خیلی پرطرفداره 

نمیدونم یادم نیس بنده خدا داشت منو دلدادی میداد بحث ب این حرفش رسید فقط میگفت این همه زحمت کشیدم و ...

والا شاید اجبار کردن ولی فکر کنم خیلی رشته توپیه و البته خیلی سخت کلا با موشک و هواپیما و اینا سرو کاری بعد استخدام😂

امیدوارم همینطور باشه

قبلا یکی بود تو نی نی سایت میگفت بعد اینکه تو سپاه مشغول به کار شدم درآمدم حدود 17 میلیون بود حالا نمیدونم راست میگفت یا دروغ ولی هدفم بیشتر خارج رفتنه تا اینجا