2821
2789
عنوان

آشتی میکنه؟🤔

125 بازدید | 16 پست

نی نی سایتیای عزیز

یه پسری دوساله خاطر خواه منه و یجورایی مطمئن بودم میگفتم بمیر میمرد 

اصلا مجنون وار دیوونم بود

بعد من اولا اصلا تحویلش نمیگرفتم تا اینکه بعد یه سال باهم خوب شدیم ولی من هی قهر و دعوا میکردم اونم هر سری التماس میکرد نرو یجورایی خوشم اومده بود اخریا خیلی دعوا درست کرده بودم از کوچیک ترین کاراش ایراد میگرفتم دوباره پریشب دعوا کردیم من قهر کردم رفتم اونم هیچی نگفت فقط خدافظی کرد و منم هرچی از دهنم در اومد بارش کردم البته فحش ن ها بازم چیزی نگفت

بنظرتون برمیگرده؟ یا دمشو گذاشته رو کولش در رفته 😂

در رفت که رفت😄

#انسانم_آرزوست                                                                      یه مامان مجرد                                                        طبیعت گردوکوهنورد.                                            آنکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست😑

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدانکنه تو عمرم یکی پیدا شد اتقدر عاشقم بود دو سال پام موند اینم فراریش دادم یعنی😂

ما زنا همینیم منم یکیو دارم جونشو واسم میده من زیاد تحویلش نمیگیرم میگه دیگه چکار کنم واست یکم دوسم داشته باشی فک کنم اینم اخرش بره😅

#انسانم_آرزوست                                                                      یه مامان مجرد                                                        طبیعت گردوکوهنورد.                                            آنکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست😑
نه والا توام زنگ بزنی دیگه جوابت رو نمیده مطمعنم

نه خودم برگردم مطمئنم بازم جواب میده تازه عذرخواهی هم میکنه ولی من گفتم تو هیچی نیستی من ارزش دادم بهت و غرورشو حسابی شکستم 😶

😂از من ک گذشت تو حواستو جمع کن فرار نکنه

نه دیشب دیدم دیگه شورشو دراوردم از بی محلی زنگ زدم اومد خونم واسش جشن غدیر گرفتم اقای سید😅😅

چقدر قشنگ پس حسابی از دلش در اوردی😂

اره یه وقت نره بد بختی اینکه صاحب کارمم هس بره بیکارمیشم😁