2777
2789
عنوان

آبسه دندان

698 بازدید | 18 پست

گونه ام و لثه ام آبسه کرده یه ورم سفت و بزرگ اندازه گردو.باردارم هستم دو ورق آموکسی سیلین خوردم هیچ تاثیری نداشت.چکار کنم به نظرتون که آبسه سر باز کنه؟

قطره دنتول نوشته التهابوکم میکنه بازم بادکترت مشورت کن

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یا میکشه یا عصب کشی میکنه بستگی داره دندان ب کجا رسیده باشه

عزیزم منم شنبه این هفته دندونمو پرکردم امااب یخ که میخورم بشدت دردمیاد تاچهارروز هم ازبس دندونم دردمیکردم لثم ورم کرده بودتااینکه پریروز دیدم یه تیکه بزرگ سفید لثم عفونت کرده

بنظرتون ازعفونته که دندونم به اب یخ حساس شده یا عصب رسیده؟

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              
شرایطت رو میبینن ک در چه مرحله ای هستی  «در نهایت» یکی از این دو کار رو میکنن اگ کار جانبی لا ...

ببخشید متوجه نشدم

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              
شرایطت رو میبینن ک در چه مرحله ای هستی  «در نهایت» یکی از این دو کار رو میکنن اگ کار جانبی لا ...

بستگی به اینکه عفونت در چ مرحله ای هست باید اقدام کنن

شاید حتی لازم باشه اول چرک رو خارج کنن 

باید معاینه کنن

ولی سرخود دارو نخور مخصوصا ک نی نی داری

عزیزم منم شنبه این هفته دندونمو پرکردم امااب یخ که میخورم بشدت دردمیاد تاچهارروز هم ازبس دندونم دردم ...

عزیزم اون پیامی ک دادم برای خانم دیگ ای بود

بنظرم شما دوباره مراجعه کن معاینه شی و اگ لازمه عکس بگیرن

همینجوری نمیتونم بگم 

احتمال داره ابسه کرده باشه ولی اینکه منشا ابسه دندونت هست یا بافت اطراف دندون باید بررسی شه

عزیزم اون پیامی ک دادم برای خانم دیگ ای بود بنظرم شما دوباره مراجعه کن معاینه شی و اگ لازمه عکس بگی ...

اهان

ممنونم ⁦❤️⁩