2777
2789
عنوان

امینوسنتز

175 بازدید | 16 پست

سلام.من ازمایشم ریسک سندروم زده بالا ولی سونو ان تی عالی بود.ضخامت ان تی خدود ۱بود.میترسم امینو سنتز کنم از خطر سقط کسی هست تازگی انجام داده و سالم بوده نی نیش

اللهی نگاهی...👫

۲ماه پیش یا ۳ماه دقیق نمیدونم انجام دادم

رفتم پیش متخصص هیچ مشکلی هم پیش نیومد

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

جدی.چی گفتن بهت؟ریسکت چند بود

من بخاطر عفونت که از گربم منتقل شده بود رفتم هیچ مشکل ژنتیکی نداشتم

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
سخت نبود برات؟

نه یه سوزن ریزه فقط یکم انقباض حس میکنی

متاسفم برا کسی ک مشکل من داره جواب نداد

پس که بره تاپیک خیانت خاله زنک بازی

خیلی مضخرفن

انشالله چیزی نیست عزیزم

عزیزم من سر بچه ی اولم رفتم. آنقدر میترسیدم که حد نداشت. اما واقعا چیزی متوجه نشدم، یعنی یا درد نداشت یا ناچیز بود. و خداروشکر جوابش خوب بود. نگران نباش. تا اونجا که من میدونم برای خیلی‌ها می‌نويسن. اما برای اینکه خیالت راحت بشه انجام بده

قربونت برم آجی.مرسی.من فقط میترسم ک کیسه ابم پاره نشه

نه عزیزم اینا همش احتماله هیچی نمیشه

عزیزم من سر بچه ی اولم رفتم. آنقدر میترسیدم که حد نداشت. اما واقعا چیزی متوجه نشدم، یعنی یا درد نداش ...

جدی.خوشبحالتون راحت شدین.من شب روز ندارم اصلاهمش بفکرشم خدایا چیژی نشه

اللهی نگاهی...👫
خداکنه بچه منم سالم باشه.بعد ۳سال خدا بهم داده

انشالله سالمه

من ۳ماه انتظار کشیدم تا تکلیفم روشن بشه تو این مدت فقط قران میخوندم و خدارو صدا میزدم

همه متخصصا گفتن قطعا سقط ولی حدا خواست و بچم کاملا سالم بود

از خدا بخواه تو یه مادری دلتو نمیشکنه