2821
2789
عنوان

امینوسنتز

169 بازدید | 16 پست

سلام.من ازمایشم ریسک سندروم زده بالا ولی سونو ان تی عالی بود.ضخامت ان تی خدود ۱بود.میترسم امینو سنتز کنم از خطر سقط کسی هست تازگی انجام داده و سالم بوده نی نیش

اللهی نگاهی...👫

۲ماه پیش یا ۳ماه دقیق نمیدونم انجام دادم

رفتم پیش متخصص هیچ مشکلی هم پیش نیومد

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

جدی.چی گفتن بهت؟ریسکت چند بود

من بخاطر عفونت که از گربم منتقل شده بود رفتم هیچ مشکل ژنتیکی نداشتم

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
سخت نبود برات؟

نه یه سوزن ریزه فقط یکم انقباض حس میکنی

متاسفم برا کسی ک مشکل من داره جواب نداد

پس که بره تاپیک خیانت خاله زنک بازی

خیلی مضخرفن

انشالله چیزی نیست عزیزم

عزیزم من سر بچه ی اولم رفتم. آنقدر میترسیدم که حد نداشت. اما واقعا چیزی متوجه نشدم، یعنی یا درد نداشت یا ناچیز بود. و خداروشکر جوابش خوب بود. نگران نباش. تا اونجا که من میدونم برای خیلی‌ها می‌نويسن. اما برای اینکه خیالت راحت بشه انجام بده

قربونت برم آجی.مرسی.من فقط میترسم ک کیسه ابم پاره نشه

نه عزیزم اینا همش احتماله هیچی نمیشه

عزیزم من سر بچه ی اولم رفتم. آنقدر میترسیدم که حد نداشت. اما واقعا چیزی متوجه نشدم، یعنی یا درد نداش ...

جدی.خوشبحالتون راحت شدین.من شب روز ندارم اصلاهمش بفکرشم خدایا چیژی نشه

اللهی نگاهی...👫
خداکنه بچه منم سالم باشه.بعد ۳سال خدا بهم داده

انشالله سالمه

من ۳ماه انتظار کشیدم تا تکلیفم روشن بشه تو این مدت فقط قران میخوندم و خدارو صدا میزدم

همه متخصصا گفتن قطعا سقط ولی حدا خواست و بچم کاملا سالم بود

از خدا بخواه تو یه مادری دلتو نمیشکنه

2824
2823
2791
2779
2792