2821
2789
عنوان

چقدبدبختم من

177 بازدید | 14 پست

حس میکنم عمرم داره ب فنا میره ۱۹ سالمه عقده همیچی رو دارم حتی کوچکترین چیزا 

نمیدونم چ خاکی توسرم کنم دلم میخواد زندگیموتغییربدم ولی نمیدونم چطوری تواین فکرم بایه پیرمرد پولدار ازدواج کنم خودموراحت کنم 

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفم برای فکرت بنده خداا برو فروشندگی شالی روسری مانتویی چیزی بیچاره آیندت بند پول نکن پیر مرد چیه بگوو من میتونم جنمش رو دارم ایشالله با تلاشم ودید باز آیندم رو میسازم تا ۳ الی ۴ بلکه بیشتر کار کن پولاتو جمع کن به چهرتم برس تقدیر ما خودمون رقم نیزنیم اگر درست قدم بر داریم

تمام💞💞💞💞

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  
متاسفم برای فکرت بنده خداا برو فروشندگی شالی روسری مانتویی چیزی بیچاره آیندت بند پول نکن پیر مرد چیه ...

😑😑من بخوام تا سوپری برم مادرم باهام میاد چطوری برم کار کنم بخدا اینا اصلامنو حساب نمیکنن توخونه 

😑😑من بخوام تا سوپری برم مادرم باهام میاد چطوری برم کار کنم بخدا اینا اصلامنو حساب نمیکنن توخونه&nb ...

عیبی نداره یه مدت گیر وگور دارن بروو بخداا در بند حرف دیگران بکنی خودت رو بیچاره ایی از من گفتن بود.ولی فکرت وعوض کن

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  
عیبی نداره یه مدت گیر وگور دارن بروو بخداا در بند حرف دیگران بکنی خودت رو بیچاره ایی از من گفتن بود. ...

خیلی دلم میخواد فرارکنم از زندگی برای خودم مستقل بشم ولی میترسم 

خیلی دلم میخواد فرارکنم از زندگی برای خودم مستقل بشم ولی میترسم 

نه فرار چی فرار کنی آدمی نیستی زندگیتو بتونی بسازی تا یکی از رو حیله بهت ابراز محبت کنه فنا میری چون احساسی هستی فرار نکن بجنگ برای آیندت خوشبختیت نا امید نشوو فرار برای من تو نیست تلاش کن تلاش اگر درس میخونی سعی کن قبول بشی

فرار تو لاید از نا امیدی وفکرهای منفی باشه

تمام

نه فرار چی فرار کنی آدمی نیستی زندگیتو بتونی بسازی تا یکی از رو حیله بهت ابراز محبت کنه فنا میری چون ...

ممنون ازراهنماییتون