2777
2789
عنوان

قهریم دلم تنگ شده

142 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من روز پنجشنبه با شوهرم دعوامون شد جوری که از شدت ناراحتی داشتم آتیش میگرفتم حالا قضیه هم این بود که شوهرم بمن گفت که میخواد بره عروسی و منو برد گذاشت پیش خانوم یکی از دوستاش اون دوستش هم به خانومش گفته بود میرن عروسی اونشب هم من پریود بودم در بدترین شرایط روحی ممکن با خانوم دوستش که داشتیم حرف میزدیم یهو یه چیزایی گفت از شوهرش که من شک کردم اینا عروسی رفته باشن اینم بگم از وقتی ماشین خریدیم دوستای شوهرم خیلی بهش نزدیک شدن یکبار هم یه ضربه ازشون خوردیم و من دیگه دوسندارم رفت و آمدی باشه.

ما وقتی شک کردیم که بما دروغ گفتن چون برادرم هم تو اون عروسی بود ازش پرسیدم که شوهرم اونجاس؟گفت نه

همین که قطع شد ضربان قلبم رفت بالا گریم گرفت رنگ و روم پرید تمام تنم آشوب شد جیگرم داشت کباب میشد زنگ زدم داد زدم گفتم کجایی گفت که چرا گفتم کجایی فقط گفت که رفتم عروسی بچه ها مجبورمون کردن که بریم بیرون دور بزنیم با اینکه هیچکدوم از دوستاش اصلا به اون عروسی هیچ ربطی نداشتن چون خودش شبای قبل عروسی  گفت که تو اون عروسی بیشتر پیش داداشم بوده چون هیچکدوم از دوستاش هیچ ارتباطی با اون عروسی ندارن

از اونشب باهم هیچ حرفی نزدیم حتس سلام یا خدافظی هم نداشتیم تصمیمی که گرفتم اینه که تا روزی که معذرت خواهی نکنه پا پیش نذارم حتی اگه یه ماه بشه این قهر

حتی جای خوابشو هم عوض کرده و دیشب سالگرد عروسیمون بود.دلم تنگ شده براش ولی نمیخوام جوری بشه که انگار من منت کشی کردم☹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کنم خودش بیاد سمتم دارم اذیت میشم اینجور میدونم که اونم دوسنداره این وضعیتو

تو نباید هیچ کاری کنی یا خودش میاد یا کلا نمیاد همه چی تموم میشه ک در هر دو صورت ب نفع توئه...الان چرا ناراحته بهش برخورده مثلا خب کاری اشتباهی کرده

رفته بودن قهوه خونه و دور دور😔

عزیزم یه سوال تو زیاد گیر میدی بهش با دوستاش میره بیرون؟ واقعا حس بدین شوهر بخواد اینجور دروغ بگه. من شوهرم با دوستاش رفت شمال یکی از دوستاش گفت من به زنم نگفتم اومدم شمال تفریح ولی شوهرم با افتخار گفت خانوم من اجازه داد خیلی دوستش تعجب میکرد که چجور اجازه دادم. البتهدوستای شوهرم خوبن اگه برای شما ناباب باشن و دختر باز خب به نظرم حق داری