2777
2789
عنوان

خواستگار🙁

158 بازدید | 8 پست

لطفا نظر بدین خیلی موندم🥺

من مدتیه با یک اقایی هستم. دوستشم دارم اما شغل درست درمونی نداره هنوز ولی خب با مادرش اومده جلو و قصدشو نشونم داده که جدیه و خیلی اخلاقمون بهم میخوره.

از اونور یه خواستگار پیدا شده پدر مادرش طلاق گرفتن ولی خب شغلش صنعتی و نسبتا خوبه و خونه و ماشین داره ولی میگ مادرم باید همیشه کنار من بمونه اگه منو بخوای باید مادرمم بخوای.و همون روز اول آشنایی برام حلقه نشون اوردن و گفتن ما یکساله در نظر داریم بیا و این حلقه رو بنداز🙄ولی خب ما همو یبار اونم از دور با ماسک دیدیم  موندم پسره چطور منو دیده وگفته فقط اونو میخام.

الان مادرم میگه شاید اونیکی کار پیدا نکرد تهش که چی؟

از اونور ولی دلم با رلمه.

موندم چیکاررکنم.میشه نظر بدین اصلا زندگی کردن نزدیک مادرش میشه؟ رک هم بهم همه چیو گفت که شاید دخالت باشه شاید دعوا باشه اما گفت تو همه ی زندگی ها هست اینا.

هیچ کدوم ،به دوستت م بگو اگه میخوادت کار پیدا کنه بعد بیاد ...

من نمیدونم چرا انقد تاپیک خواستگار دوس دارم تا میبینم میپرم تو 😂

البته اینکه مجردمم بی تاثیر نیست،مجردا شما هم همینطور؟😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من برای ازدواج عجله نکن.

زندگی با مادرشوهر حتی به حرف هم سخته چ برسه به بعدش.

مطمئنن دراینده مشکلات زیادی سرراهتون خواهد بود حالا هرچند پسر و مادرش خوب و عالی باشن ولی بازم وقتی باهم زندگی کنید مشکل هست.

هیچ کدوم ،به دوستت م بگو اگه میخوادت کار پیدا کنه بعد بیاد ... من نمیدونم چرا انقد تاپیک خواستگار د ...

بهش گفتم بیچاره میگرده.کاررهم داره الان اما اونجوری نیس که به کارش بشه دلبست.درمورد خواستگاره بگووو خوب نیس پس؟😬

آقایی که ازالان داره از زندگی با مادرش حرف میزنه خب بعدن هم تو زندگی شاید اولویت اول مادرش باشه پس ز ...

دقیقا میگه مادرم برام پدری هم کرده .دوتا خواهر هم داره میگ اونا رفتن سر زنذگیشون من باید نگه دارم🤦