2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره متاسفانه😑

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃
ادم های عوضی و بیسواد دارن خودشون رو دانا نشون میدن😑

👍👍

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃

من خودم کسی بودم که نماز صبحم ۱۰ سال قضا نشد

الان متاسفانه اعتقادم رو تقریبا از دست دادم

اگر با دیدن هر بی عدالتی بدنت از خشم به لرزه می افتد ، پس یکی از رفقای من هستی.⁦✌️⁩ رهبران بی رحم تعویض می شوند تا رهبر دیگری بی رحم    شود!

خب چرا میخاید بزور دیگران عقایدتونو قبول داشته باشن؟

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
خب چرا میخاید بزور دیگران عقایدتونو قبول داشته باشن؟

مگه دفاع از اسلام واجب نیست؟

امام حسین ع (روحی فداه)برای زنده نگه داشتن نهی از منکر سرشون از بدن شون جدا شود.

ی عده از غیر اسلام دفاع می کنند،چرا من مسلمون از اسلام دفاع نکنم؟؟

من خودم کسی بودم که نماز صبحم ۱۰ سال قضا نشد الان متاسفانه اعتقادم رو تقریبا از دست دادم

نماز میخونیم تا اثر داشته باشه و تحت هر شرایطی جز خدا کسی رو باور نداشته باشیم

مگه دفاع از اسلام واجب نیست؟ امام حسین ع (روحی فداه)برای زنده نگه داشتن نهی از منکر سرشون از بدن شو ...

چقد از ادمای افراطی میترسم..

خدا خودش میگه لااکراه فی الدین

وقتی کسی اعتقادی ب اسلام نداره برا چی هم اعصاب خودتونو خورد میکنید هم دیگرانو؟

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
این ها  از اولش هم اعتقاد نداشتند،عقیدشون بسته به شکمشون

ن والا ایجوریا نیس دیدم دوستم با این ک ۲سال ازم کوچیک تره هر کاری میکنه با این ک ۱۸ سالشه همه چی داره همه کار هم میکنه بعد من ک ن تاحالا دوس پسر داشتم و پاک بودن رو میخواستم ب هیچ جا نرسیدم